Головна Новини Світ США На територію Білого дому проник порушник: служби безпеки миттєво відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

На територію Білого дому проник порушник: служби безпеки миттєво відреагували

Служби безпеки Білого Дому спіймали малюка, який зміг протиснутись через огорожу.

19 квітня 2023, 12:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

18 квітня системи безпеки Білого дому вмить відреагували на незаконне проникнення. Офіцери служби безпеки прийшли на місце інциденту і виявили дитину. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання NBC News.

На територію Білого дому проник порушник: служби безпеки миттєво відреагували

Білий дім. Фото з відкритих джерел

Спецслужбовці відреагували на малюка, який перебував поблизу північної огорожі Білого дому.

"Системи безпеки Білого дому і співробітники Секретної служби миттєво відреагували, і малюк і батьки швидко возз’єдналися", – сказав речник служби безпеки Білого дому Ентоні Гугліемлі.

Секретна служба не повідомила подробиць про дитину чий ого батьків. Огорожа, через яку проник хлопець знаходиться з боку площі Лафаєт, яка є популярним місцем серед туристів.

Цікаво, що це можливо перше успішне вторгнення, після того, як висоту огорожі Білого дому було підвищено вдвічі через серії правопорушень в останні роки. Тепер її висота сягає майже 4 метрів. Попри те, що паркан став вищий, ширина між стовпцями також збільшилась на кілька сантиметрів. Ймовірно це допомогло хлопцю проникнути на територію Білого дому.

Це не вперше дитина проникає на територію Білого дому, подібний випадок стався у 2014, коли хлопець протисся через огорожу. Також у 2014 році був серйозніший випадок. 43-річний чоловік  прослизнув у президентську будівлю з ножем, проте тодішнього президента США Барака Обами та його родини не було вдома. За свій злочин чоловіка посадили на 17 місяців до в'язниці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що після критики з боку США президент Бразилії змінив свою думку щодо цілісності України.

Також "Коментарі" писали про Росію, яка викликала послів США, Великої Британії та Канади до МЗС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини