Головна Новини Світ США "Нація невдах": Трамп вперше дивно відреагував на смерть Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нація невдах": Трамп вперше дивно відреагував на смерть Навального

В мережі критикували Трампа за те, що той мовчить про смерть Навального

19 лютого 2024, 20:05 comments1869
Поділіться публікацією:

Колишній президент Америки Дональд Трамп вперше згадав про російського опозиціонера Олексія Навального, коли той раптово помер у в'язниці, 16 лютого. Але Трамп у своїй заяві взагалі не прокоментував смерть Навального, а лише згадав про це, як інцидент, що наштовхнув його до роздумів про майбутнє США.

"Нація невдах": Трамп вперше дивно відреагував на смерть Навального

Дональд Трамп (Фото з відкритих джерел)

Свої роздуми Трамп написав у своїй власній соціальній мережі Truth Social.

У своєму пості він назвав американців "нацією невдах".

"Раптова смерть Олексія Навального змусила мене дедалі більше усвідомлювати, що відбувається у нашій країні. Це повільна, неухильна прогресія, в якій великі, радикально ліві політики, прокурори та судді ведуть нас шляхом руйнування. Відкриті кордони, сфальсифіковані вибори та вкрай несправедливі судові рішення руйнують Америку. Ми нація, що занепадає, нація невдах", — написав Трамп.

Варто зазначити, що після смерті Навального, в мережі почали критикувати Трампа за те, що він мовчить і не висловлює свою позицію.

 Окремі юзери навіть відверто порівнювали його з Путіним, адже той теж до цього часу не зробив жодної заяви щодо смерті Навального.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ЗМІ розповіли нові подробиці про причину смерті НавальногоТіло представника  російської  опозиції  Олексія Навального  перебуває в окружній клінічній лікарні міста Салехарда. Але, офіційно це не розголошують, бо розтин ще не  відбувся. На тілі Навального виявлені синці, отримані ним, коли був живий, повідомляє  "Новая газета. Европа", посилаючись на  медика швидкої допомоги Салехарда, що просить не оприлюднювати його імені. 

Видання також робить   наголос на  оприлюднених  у відкритих джерелах  ознаках застосування "Новачка". Після отруєння  опозиціонера  2020 року реаніматолог Михайло Фремдерман перерахував  для  "Бі-Бі-Сі" симптоми, коли застосовують до людини бойову отруйну  речовину "Новачок".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 лютого 2024, 20:37

Нація невдах це ті, хто платить величезну криваву ціну, втрачає 52-мільйону країну, але так і не бажає змінюватись. Не бажає брати відповідальність саме на себе. Стогне від болю і втрат, але не реформується. В оточенні конфліктами звинувачує всіх навколо, крім себе. Хоч навколо йде нормальне життя. Просто невдаха його не здатен зрозуміти. Весь успіх для невдахи: влаштуватись на бюджетну посаду і знайти спосіб красти. Невдасі достатньо зрадіти мікроперемогам з завдання шкоди іншим і не мати стратегічного успіху. Нація невдах це невиправний програшний стан. Це бути узурпованими.


Новини