Головна Новини Світ США Найбільший атомний підводний човен США прибув до Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший атомний підводний човен США прибув до Європи

США тисне на Росію.

5 листопада 2022, 16:43
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський атомний підводний човен USS Rhode Island прибув у Середземне море. Субмарина оснащена міжконтинентальними балістичними ракетами Trident II D5, які можуть перевозити ядерні боєголовки, Про це повідомляє на своєму сайті ВМС США.

Найбільший атомний підводний човен США прибув до Європи

Підводний човен USS Rhode Island. Фото з відкритих джерел

Підводний човен США Rhode Island прибув до узбережжя Гібралтару 1 листопада. Американські посадовці заявляють, що таким чином показують свою підтримку Європі.

"Візит Rhode Island в порт Гібралтару зміцнює нашу непохитну відданість нашим союзникам і партнерам у регіоні", — повідомив капітан Джон Креддок.

Останнього разу, підводний човен США зупинявся поблизу Гібралтару понад рік тому – в червні 2021. Тоді в Середземне море прибув USS Alaska.

Італійське видання La Repubblica стверджує, що човен може непомітно плавати під водою в багатьох місцях поблизу Росії. Саме таким чином США передає сигнал президенту Росії. Також італійці повідомляють, що Rhode Island може перевозити до 200 ядерних боєголовок. Розмір самої субмарини USS Rhode Island становить 170 м в довжину та 13 в ширину. Середня швидкість пересування складає понад 40 км/год, а команда складається з 15 офіцерів та зі 140 військових.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що США передали Україні зброю, яку раніше не фінансували у пакетах військової допомоги. Окрім того, Україна отримає дрона-камікадзе, бронетранспортери та катери.

Також "Коментарі" писали про те, що Іран вимагає в Росії в замін на балістичні ракети та безпілотні літальні апарати, які Російська Федерація використовує для війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини