Головна Новини Світ США Найбільший військовий корабель у світі приводять у бойову готовність
commentss НОВИНИ Всі новини

Найбільший військовий корабель у світі приводять у бойову готовність

США відправляє у плавання авіаносець USS Gerald R. Ford.

4 жовтня 2022, 06:05 comments4010
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через п’ять років після будівництва найбільший військовий корабель США авіаносець USS Gerald R. Ford розпочне свою першу місію в Атлантичному океані. Про це повідомляє сайт Об’єднаного командування сил Норфолка.

Найбільший військовий корабель у світі приводять у бойову готовність

Авіаносець USS Gerald R. Ford. Фото з відкритих джерел

Як зазначає командування Норфолка період експериментів закінчено і тепер буде фаза різноманітних випробувань експлуатації, які є нормальним явищем між початковою фазою та фазою бойової готовності.

Спочатку авіаносець зробить коротку місію по Атлантиці, де екіпаж та командування ознайомиться з можливостями авіаносця. Ця місія буде чудовим моментом для розуміння бойових можливостей корабля, повідомляє об’єднане командування сил Норфолка.

Це перший новий тип авіаносця в США за останні 40 років. Військовий корабель отримав свою назву на честь 38-го президента США, який служив під час Другої світової війни на одному з американських авіаносців.

Сьогодні вартість корабля оцінюється приблизно в 13 млрд доларів, окрім того, додатково 4,7 млрд доларів було витрачено на дослідно-конструкторські роботи.

Авіаносець USS Gerald R. Ford має довжину понад 330 м та може розвиває швидкість до 56 км/год. Також в ньому розміщено два ядерних двигуни. Окрім того, військовий корабель може розмістити на своїй палубі близько 75 літаків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про вдало потоплений корабель збройними силами США.

Також "Коментарі" писали про російську шпигунку, яка наблизилась до найвищого керівництва НАТО. Жінка 10 років збирала інформацію від посадовців Північноатлантичного союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини