Головна Новини Світ США Збройні сили США вдало потопили корабель, потужний вибух зняли на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Збройні сили США вдало потопили корабель, потужний вибух зняли на відео

Армія США випробовує нову зброю.

26 вересня 2022, 22:54 comments3057
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Американські військові намагаються знайти вдалі варіанти успішного зниження кораблів противника. Наразі США оприлюднило вдале відео випробувань. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на AFResearchLab.

Збройні сили США вдало потопили корабель, потужний вибух зняли на відео

Збройні сили США вдало потопили корабель. Фото з відкритих джерел

Як зазначають і повідомленні під відео, Пентагон намагається створити нове озброєння для знищення військово-морських одиниць противника, адже класична зброя у вигляді торпед не дуже вдала. Хоч торпеди вже десятки років знищують човни, але під час їх запуску ворогу стає зрозуміло де знаходиться стріляючий корабель. Такі фактори є дуже небезпечними у військовій справі.

Але американці вирішили, що їх нова зброя атакуватиме з повітря. Як зазначають це дає можливість знищити ціль на більшій площі, а сама ракета рухається значно швидше.

Відео з випробуванням нової зброї американської армії можна переглянути нижче:

На відео помітно як снаряд падає з повітря та підриває судно. Такий дослід вважають успішним. Розробники говорять, що такий снаряд має багато переваг, він точний та дешевий. Один снаряд коштує близько 20 тис. доларів.

Як зазначають у Пентагоні, така зброя ще потребує багато додаткових випробувань, але це вдалий та новий спосіб ураження ворожих кораблів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про нову зброю від США, яку отримала Україна. Це ракетна установка від компанії L3Harris, яку розробили для збиття ворожих дронів.

Також "Коментарі" писали, що Конгрес погодив виділити для України суму майже в 12 млрд доларів. Саме таку суму Джо Байден просив в державної установи.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

26 вересня 2022, 23:36

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини