Головна Новини Світ США Найгірший президент: Трамп відреагував на рішення Байдена вийти з президентських перегонів у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Найгірший президент: Трамп відреагував на рішення Байдена вийти з президентських перегонів у США

Розмови про відмову від перегонів за крісло президента почались після провалу Байдена на дебатах

21 липня 2024, 21:35
Поділіться публікацією:

Трамп уже прокоментував зняття Байдена з виборів.  Після того, як американський президент Джо Байден заявив, що виходить із президентських перегонів.

Найгірший президент: Трамп відреагував на рішення Байдена вийти з президентських перегонів у США

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Судячи з його заяви телеканалу CNN, Трамп чекає, що висуватися від демократів тепер буде віцепрезидентка Камала Гарріс. Він заявив, що її "буде легше перемогти, ніж Байдена".

Самого ж Байдена він назвав "найгіршим президентом в історії нашої країни". 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Джо Байден повідомив про вихід із президентських перегонів у США Американський президент Джо Байден оголосив про своє рішення вийти з президентських перегонів. У своїй заяві, Байден висловив подяку за можливість служити як президент і зазначив, що хоча він спочатку мав намір балотуватися на другий термін, тепер вважає за краще зосередитися на виконанні своїх обов'язків до кінця терміну. 

Президент пообіцяв надати більше інформації про своє рішення найближчими днями. Причиною такого кроку стало те, що після дебатів з Дональдом Трампом, які багато хто вважає провальними для Байдена, зросла увага до його подальшої політичної кар'єри.

Також "Коментарі" писали про те, що ексрадник Трампа розповів про його плани закінчити війну. Колишній радник Дональда Трампа з питань національної безпеки Джон Болтон відреагував на телефонну розмову Володимира Зеленського з кандидатом в президенти США від республіканців. За словами Болтона, Трамп не має плану закінчити війну в Україні, а його поступки Росії стануть руйнівними для України.

Джон Болтон в розмові на CNN заявив, що перемога Дональда Трампа та його зовнішня політика буде означати "погані новини для України". Колишній радник Трампа вважає, що лідер республіканців хоче закінчити війну через домовленість та поступки Путіну.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини