Головна Новини Світ США Найпопулярніший ютубер світу готовий взяти участь у виборах президента США: яка умова
commentss НОВИНИ Всі новини

Найпопулярніший ютубер світу готовий взяти участь у виборах президента США: яка умова

MrBeast може стати серйозним конкурентом для Джо Байдена та Дональда Трампа на виборах президента США. Ютубер має аудиторію близьку до кількості населення у США.

9 липня 2024, 08:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Ютубер MrBeast викликав неабиякий резонанс своєю новою нещодавньою заявою. Популярний інфлюенсер повідомив, що готовий взяти участь у виборах президента США. Однак, щоб балотуватись на пост лідера країни, для MrBeast має бути виконана одна умова.

Найпопулярніший ютубер світу готовий взяти участь у виборах президента США: яка умова

Ютубер MrBeast може взяти участь у виборах у США. Фото з відкритих джерел

26-річний Джеймс Дональдсон, більш відомий під псевдонімом MrBeast, після дебатів між 78-річним Дональдом Трампом та 81-річним Джо Байденом заявив, що приєднався б до президентських перегонів. Умовою цього, стало б зняття або зменшення вікових обмежень для обрання на посаду президента США.

"Якщо ми знизимо вік для балотування в президенти, я візьму участь у перегонах", — написав MrBeast у соціальній мережі X.

За три дні допис MrBeast зібрав 30 млн переглядів та понад півмільйона лайків. Шанувальники вважають, що ютубер міг би стати серйозним конкурентом для втричі старших за нього кандидатів в президенти.

Джеймс Дональдсон наразі не має права балотуватися на пост президента через вікові обмеження, які встановлені Конституцією США – 35 років.

Це не вперше, коли MrBeast розповів про своє бажання стати президентом США. У 2022 році американець заявив, що в років 40-50 міг би взяти участь у президентських перегонах. За його словами, так він міг би "робити те, що найкраще для людей".

MrBeast – найпопулярніший у світі ютубер, який станом на 9 липня має 299 млн підписників. Першу популярність Дональдсону принесло відео на якому він рахує до 100 тис. Далі MrBeast отримав славу виконуючи незвичні завдання, витрачав багато грошей або роздавав подарунки. Значну частку його відео складають ті, де він влаштовує змагання з великим призовим фондом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 10 найпопулярніших акаунтів у TikTok. Серед лідерів також опинився MrBeast.

Також "Коментарі" писали про те, що Байден після поразки на президентських дебатах прийняв рішення щодо виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини