Головна Новини Світ США Поразка на президентських дебатах: Байден прийняв рішення щодо виборів
commentss НОВИНИ Всі новини

Поразка на президентських дебатах: Байден прийняв рішення щодо виборів

Байден оголосив, що залишається у боротьбі на виборах президента США та готується до наступних дебатів.

30 червня 2024, 11:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Попри поганий виступ на дебатах, Джо Байден не планує закінчувати виборчу кампанію та зніматись з перегонів за посаду президента США. За словами речника передвиборчої кампанії Байдена Майкла Тайлера, президент США хоче взяти участь у наступних дебатах з Трампом.

Поразка на президентських дебатах: Байден прийняв рішення щодо виборів

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Майк Тайлер на борту президентського літака Air Force One відповів на питання журналістів щодо дискусій, які виникли після дебатів між Трампом та Байденом. За словами Тайлера, у штабі президента немає розмов про зняття кандидатури Байдена. Натомість президент США планує взяти участь у наступних дебатах, які заплановані на 10 вересня.

Після дебатів деякі політичні активісти та посадовці закликали Байдена знятись з виборів, а Демократичну партію обрати нового кандидата на пост президента. Це виникло через невпевнений виступ Байдена, який заїкався та брав тривалі паузи на роздуми.

Під час передвиборчого мітингу в Північній Кароліні Байден визнав свою поразку на дебатах, проте заявив, що не припиняє боротьбу.

"Я знаю, що я не молодий. Я знаю, що ходжу вже не так легко, як раніше. Я знаю, що я не говорю так спокійно, як раніше. Я знаю, що я не такий хороший у дебатах, як раніше. Але я все одно знаю, що можу виконувати цю роботу", — сказав Байден.

Натомість Трамп виступив на зібранні у Вірджинії, де заявив про "величезну перемогу" на дебатах і висміяв виступ Байдена, сказавши, що той "так добре підготувався, що не знав, про що в біса він говорить". Трамп сказав, що проблема не у віці Байдена, а в його "компетентності". Крім того, Трамп додав, що Демократична партія може замінити Байдена, однак жоден їх кандидат не матиме вищих рейтингів ніж чинний президент США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про перші результати опитувань у США після дебатів. Стало відомо, скільки підтримки втратив Джо Байден.

Також "Коментарі" писали, що Байден відповів на погрози Путіна щодо поставок зброї Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 червня 2024, 11:20

Чіпляється як чіпляються юдейці за все що загарбають. Їм головне власна вигода. А цей маразм діяв і діє за принципом: Я ще покажу що все можу! Це нічого що Україна гине.


Новини