Головна Новини Світ США Названо умови, за яких відмова Байдена їхати на «Рамштайн» не стане трагедією
commentss НОВИНИ Всі новини

Названо умови, за яких відмова Байдена їхати на «Рамштайн» не стане трагедією

Якщо засідання групи «Рамштайн» перенесуть на кілька днів, щоб дочекатися Байдена, то це буде цілком прийнятно для України

сьогодні, 10:40
Поділіться публікацією:

Те, що президент США Джозеф Байден відклав візит у Німеччину — не стане само по собі проблемою, якщо й зустріч у форматі "Рамштайн" також буде перенесена, вважає колишній посол України в США Валерій Чалий.

Названо умови, за яких відмова Байдена їхати на «Рамштайн» не стане трагедією

Джо Байден

За його словами, причина, звісно, для українців може здається й недостатньо переконливою, але до наближення ураганів в США ставляться психологічно приблизно так, як українці зараз до ракет, що летять на їх голови.

"Так що побажаємо партнерам подолати це стихійне лихо з найменшими жертвами й втратами та не забувати, що найбільші "урагани" — регіональні війни в Європі та на Близькому Сході, можуть пронестися так, що за своїми наслідками накриють і тих, хто по ту сторону Атлантики ще більше, ніж будь-які "мілтони", — відзначив Чалий у Фейсбуці.

У свою чергу політолог Олексій Копитько додав, що ураган – дуже корисне явище.

"Він завжди приходить вчасно. Особливо – коли нічого сказати чи не хочеться щось робити (як два тижні тому у Вашингтоні). Можливе перенесення Рамштайна (якщо на пару днів і в Брюссель) — це не трагедія. Головне – наповнення", — говорить політолог.

За його словами, якщо щось готується щодо НАТО, як обіцяють вашингтонські "бойові листки", то логічніше позначити це у штаб-квартирі НАТО.

"Якщо ж нічого виразного партнери не погодили, то в Брюсселі це буде ще наочніше. Перший виклик для Рютте", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Джо Байден та держсекретар Ентоні Блінкен скасували візит в Німеччину, де 12 жовтня має відбутися засідання у форматі "Рамштайн" на рівні лідерів країн. Причиною такого рішення назвали ураган, який загрожує Сполученим Штатам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини