Головна Новини Світ США Не Байден і не Трамп. Маск розповів за кого голосуватиме на наступних виборах президента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Не Байден і не Трамп. Маск розповів за кого голосуватиме на наступних виборах президента США

Найбагатша людина світу, власник Tesla та Twitter, вказав, за кого, ймовірно, голосуватиме на президентських виборах США.

26 листопада 2022, 23:10 comments1436
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Ілон Маск починає втручатись у політику США та заявив, кого підтримає на наступних виборах президента США, що пройдуть у 2024 році. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Ілона Маска.

Не Байден і не Трамп. Маск розповів за кого голосуватиме на наступних виборах президента США

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

У своїй соціальній мережі Twitter Ілон Маск розповів, що розчарований від президенства Джо Байдена.

"Я віддаю перевагу на президентських виборах 2024 року – комусь з розумом і центристськими поглядами. Я сподівався, що це буде адміністрація Байдена, але поки що розчарований", — написав Маск у Twitter.

Після цього в Ілона Маска запитали чи підтримує він республіканця Рона ДеСантіса, адже в демократів мільярдер не знайшов гідного кандидата. На це власник Tesla ствердно відповів — "так!".

Маск нагадав, що був прихильником Обами, а на минулих виборах віддав свій голос за Байдена, а не Трампа.

Рон ДеСантіс переміг на нещодавніх виборах на посаду губернатора Флориди. Республіканець є найбільшим конкурентом Дональда Трампа у внутрішній боротьбі в партії за висування кандидатури на вибори президента США у 2024 році.

ДеСантіс пожартував про підтримку від Ілона Маска та заявив, що "радий прийняти підтримку від афроамериканця". Нагадаємо, що Ілон Маск народився в ПАР, а потім переїхав до США.

Не Байден і не Трамп. Маск розповів за кого голосуватиме на наступних виборах президента США - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск розблокував акаунт Дональда Трампа. Сторінку 45-го президента США заблокували через можливе розпалювання ворожнечі в країні. Саме в той період відбувся напад на Капітолій.

Також "Коментарі" писали, що Ілон Маск втратив третину прибутків від початку 2022 року. Ця сума відповідає за понад 40% ВВП України за 2021 рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини