Головна Новини Світ США "Не досягне своєї мети": Байден заявив, що Путін не повинен залишатися при владі
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не досягне своєї мети": Байден заявив, що Путін не повинен залишатися при владі

Американський президент Джо Байден виступив у Варшаві та розповів, що думає про війну України з Російською Федерацією

26 березня 2022, 20:45
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 26 березня, президент США Джо Байден виступив у Варшаві (Польща) та висловився про війну, яку Російська Федерація розв'язала на території України.

"Не досягне своєї мети": Байден заявив, що Путін не повинен залишатися при владі

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

Глава Білого дому висловив свою підтримку українцям та зазначив, що у цій битві США будуть з ними. Він захоплений тим, як наш народ бореться за свою свободу та незалежність, наголосивши, що єдність українців завжди буде сильнішою, ніж задуми жорстокого диктатора.

"Диктатор, який прагне відновити давно минулу імперію, не досягне своєї мети, тому що люди не хочуть жити в його світі. Вільні люди цього ніколи не підтримають", — зазначив у своїй промові Джо Байден.

Американський президент наголосив, що Володимир Путін не повинен залишатися при владі. За його словами, твердження президента Росії про "денацифікацію" — брехня, а главу нашої держави Володимира Зеленського обрано демократичним шляхом.

Нагадаємо, що президент США Джо Байден після участі у низці самітів, що відбулися в Брюсселі, прибув до Польщі. Там він у п'ятницю, 25 березня, зустрівся з американськими військовими у Жешуві. А у суботу, 26 березня, зустрівся з представниками влади Польщі та українськими біженцями. Експерти розповіли, які висновки можна зробити із заяв, що вже пролунали? Які очікування від цього візиту?

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що рейтинг схвалення Джо Байдена у США впав до рекордного мінімуму 40%. Його дії не схвалюють 54% американців. Про це свідчить нове опитування Reuters/Ipsos. Чи може Байден піти на жорсткіші дії щодо російської агресії – якщо не заради України, то хоча б заради престижу США?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини