Головна Новини Світ США "Нічого про вас без вас": Байден озвучив Путіну головний принцип подальших дій з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нічого про вас без вас": Байден озвучив Путіну головний принцип подальших дій з РФ

Президент США Джо Байден у розмові з російським колегою Володимиром Путіним виклав два підходи, які готові застосувати США залежно від дій Росії

31 грудня 2021, 10:05
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден у розмові з російським президентом Володимиром Путіним представив два підходи, які розглядають США щодо Росії. Який із них застосувати – залежатиме безпосередньо від дій Росії, а точніше від її готовності до конструктивного діалогу. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Європейська правда", посилаючись на високопосадовця адміністрації Байдена.

"Нічого про вас без вас": Байден озвучив Путіну головний принцип подальших дій з РФ

Джо Байден Фото: Facebook

Видання зазначає, що перший шлях дуже прогнозований і до нього сьогодні всі прагнуть. Він полягає у дипломатичному врегулюванні всіх розбіжностей. Цей підхід має призвести до деескалації напруги. Другий шлях радикальніший і він призведе до серйозних економічних втрат. Цей шлях спрямований на стримування Росії, якщо країна вирішить військовим шляхом продовжувати наступ на Україну.

Байден попередив Путіна, якщо буде обраний другий підхід і Росія не перестане загострювати ситуацію на сході України, то США оперативно проведуть коригування та збільшення позиції сил НАТО в країнах-членах Альянсу, а також нададуть додаткову допомогу Україні, щоб вона могла протистояти агресивним діям.

Чиновник Білого Дому зазначив, що президент США повідомив Путіна, що Вашингтон діятиме за принципом "нічого про вас без вас". Якщо говорити простіше, цей принцип полягає в тому, що не можуть обговорюватися ті чи інші питання союзників США без врахування думки і позиції самих союзників. У відповідь Путін заявив, що йому зрозумілий такий підхід.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден пообіцяв Путіну рішучу відповідь США у разі вторгнення в Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини