Головна Новини Світ США Нова "суперзброя" США проти Росії - яка вона
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова "суперзброя" США проти Росії - яка вона

Нові розробки США можуть використовуватися для стримування загрози

30 березня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

Стало відомо, яку "нову суперзброю" розробляє США в разі збройного конфлікту з Росією. Про це повідомило американське видання The National Interest.

Нова "суперзброя" США проти Росії - яка вона

В Америці розповіли про розробку новітньої зброї. Фото: rossaprimavera.ru

Америка створює малопомітні бомбардувальники B-2 Spirit, а також винищувачі F-35 Lightning II.

В повідомленні наголошується, що дві розробки можуть використовуватися для більш успішного стримування загрози. Окрім того, планується застосовувати зброю для демонстрації сили в арктичному регіоні.

Спільне використання бомбардувальника B-2 Spirit та винищувача F-35 Lightning II відбуватиметься в рамках концепції "сетецентричного конфлікту".

В найгіршому сценарії, коли конфлікт досягне піку, бомбардувальники зможуть атакувати великі стаціонарні об'єкти. В той час винищувачі можуть забезпечувати повітряну підтримку.

Окрім того, винищувачі F-35 мають ще одне призначення — вони ідеально підходять для спостереження за діями супротивників.

Раніше повідомлялося, які суми інвестує російська влада в розробку потужної новітньої зброї. Яку зброю розробляє Росія зараз та для чого вона призначена, читайте в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що Збройні сили України отримали новий вид озброєння — гвинтівку ручного заряджання Alligator. Чим відрізняється гвинтівка від іншого арсеналу та як вона виглядає, дивіться в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що ще один світовий лідер назвав главу Росії Володимира Путіна вбивцею. Лідер сказав це під час спілкування з журналістом. Окрім того, політик наголосив, що Російська Федерація не поважає територіальну цілісність сусідніх держав, зокрема Україну. Хто зробив таку гучну заяву, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

иван

30 березня 2021, 09:14

Курочка в гнезде. А Авангарды уже в строю.


Новини