Головна Новини Світ США Нове опитування щодо виборів президента США показало зміни рейтингу
commentss НОВИНИ Всі новини

Нове опитування щодо виборів президента США показало зміни рейтингу

Чинний президент США Джо Байден вперше у 2024 році обігнав Дональда Трампа.

9 червня 2024, 15:30 comments3268
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент США Джо Байден отримав 46% голосів в опитувані Yahoo News/YouGov, що стало його рекордним результатом за останні кілька місяців. Таким чином Байден вперше у 2024 році випередив свого головного конкурента Дональда Трампа.

Нове опитування щодо виборів президента США показало зміни рейтингу

Дональд Трамп та Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Опитування Yahoo News/YouGov останні 8 місяців показували лідерство Трампа або ж Байдену вдавалось лише зрівнятись з колишнім президентом США. Однак опубліковані на початку червня результати свідчать, що Джо Байден отримує 46% голосів, а Дональд Трамп — 44%. Таким чином Байден вперше з жовтня обігнав Трампа, а також має найвищий показник починаючи з серпня минулого року.

Аналітики вважають, що основна причина таких показників, це судові процеси над Трампом та оголошення його винним в одному з них.

Однак, перевага Байдена виявляється незначною. Якщо ж опитуванні додали незалежного Роберта Ф. Кеннеді-молодшого та Корнела Вест, то перевага Байдена нівелюється. У такому випадку Трамп втратить лише 1% і буде мати 43% голосів, тоді як Байден матиме 42% втративши 4% через незалежних кандидатів.

Нагадаємо, що президентські вибори у США заплановані на 5 листопада.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Сполучених Штатах на виборах в одному з округів переміг кандидат, який помер за місяць до виборів. Виявилось, що в одному з округів Нью-Джерсі немає можливості відкликати бюлетені, які вже були надруковані. Через перемогу померлого кандидата в окрузі проведуть повторні вибори. 

Також "Коментарі" писали про одну з головних фігуранток судової справи проти Трампа, яка розповіла, що боїться за своє життя та мусить носити бронежилет.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини