Головна Новини Світ США Новий челлендж в TikTok в США: нанеси удар вчителю і зніми це на камеру
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий челлендж в TikTok в США: нанеси удар вчителю і зніми це на камеру

Зараз був зафіксований один випадок нового челенджу в Південній Кароліні

7 жовтня 2021, 01:30
Поділіться публікацією:

У США серед школярів з'явився новий челендж в соціальній мережі TikTok. Учні повинні вдарити вчителя і зняти це на камеру.

Новий челлендж в TikTok в США: нанеси удар вчителю і зніми це на камеру

Тик-ток - фото из открытых источников

Про це повідомляють американські ЗМІ. Каліфорнійська асоціація вчителів (CTA) опублікувала рекомендації для педагогів і батьків по новому Челлендж. Приблизно місяць тому в соціальній мережі була інший тренд. Школярів закликали ламати якусь річ в школі або красти її, щоб потім похвалитися цим в TikTok.


Зараз був зафіксований один випадок нового челенджу в Південній Кароліні. Один з учнів вдарив вчителя, зафіксував цей момент на камеру і виклав в TikTok.


"Якщо подібний інцидент станеться в вашій школі, будь ласка, переконайтеся, що адміністрація школи та місцевий департамент освіти були попереджені і отримали відповідні звіти. Також потрібно повідомити про це в поліцію", — йдеться в рекомендаціях.


Челленджер "Ляпас вчителю" поширюється досить швидко. В Аризоні поліція штату попередила, що будь-який, хто нападе на когось із працівників школи, відповідати як за "напад при обтяжуючих обставинах".


Нагадаємо, китайський TikTok під назвою Douyin вводить спеціальний "молодіжний режим" для неповнолітніх користувачів. Про це повідомляє Громадське. Обмеження стосуватимуться дітей, зареєстрованих в додатку, яким ще не виповнилося 14 років. В "молодіжному режимі" дітям буде надано лише 40 хвилин в день для перегляду роликів в додатку. А ось переглядати Douyin в нічний час неповнолітні не зможуть, мова йде про період з 22 години до 6 години ранку. Всіх зареєстрованих користувачів до 14 років переведуть в "молодіжний режим". Змінити режим додатки такі користувачі не зможуть. Батьки дітей повинні перевірити чи зареєстровані неповнолітні під своїми справжніми іменами і внесли чи вірний рік народження.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини