Головна Новини Світ США Новий пакет військової допомоги від США: яку потужну зброю отримає Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий пакет військової допомоги від США: яку потужну зброю отримає Україна

28 вересня 2022, 21:35
Поділіться публікацією:

США надали Україні новий пакет військової допомоги. Відтак, в його рамках наша держава отримає додаткове озброєння, зокрема, РСЗВ HIMARS та іншу необхідну допомогу на 1,1 мільярда доларів. Про це пише Associated Press.

Новий пакет військової допомоги від США: яку потужну зброю отримає Україна

РСЗВ HIMARS (фото з відкритих джерел)

 У матеріалі журналістів йдеться, що Збройні сили України отримають вісімнадцять потужних ракетних систем залпового вогню HIMARS, снаряди до них, а ще дванадцять систем для боротьби з безпілотниками Titan.

 Також до нового пакету військової допомоги включили фінанси, аби можна було придбати близько 300 машин, що будуть перевозити важке обладнання, радари, засоби зв'язку, спостереження та інше спорядження для військових, зокрема, обладнання для виявлення вибухівки. А ще — там передбачено навчання українських захисників та обслуговування.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що оголосили перші санкції через псевдореферендум на окупованих територіях. Російська влада провела так званий референдум на окупованих територіях. Він відбувався з 23 по 27 вересня. За намальованими результатами більшість населення підтримало приєднання до Російської Федерації. Через такі дії РФ Великобританія вирішила ввести санкції. Під санкції потрапили 89 осіб та три організації. У списку увійшли мільярдер Рік Нісанов, один з засновників металургійної компанії з Уралу Іскандер Махмудов. Також у список потрапили голови компаній "Площадь Европы", "Арета" Зарах Ілієв та Ігор Макаров відповідно. Окрім цього в список були зараховані директори правління і їх представники таких російських організацій як "Газпромбанк","Радкомбанк",  "Сбербанк". Серед організацій в список потрапили компанія з піару "ИМА-Консалтинг", Міжнародний розрахунковий банк та "Гознак".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини