Головна Новини Світ США Новий шторм з Атлантики може сягнути берегів Північної Америки
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий шторм з Атлантики може сягнути берегів Північної Америки

Шторм може перерости в потужний ураган

30 вересня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

В Атлантичному океані утворився ще один шторм, що рухається зі східної частини до берегів Північної Америки. Тропічному шторму дали ім'я Віктор. Про це повідомляють в Національному центрі спостереження за ураганами в США.

Новий шторм з Атлантики може сягнути берегів Північної Америки

Шторм "Віктор" рухається до США, фото з відкритих джерел

Тропічний шторм Віктор має швидкість вітрів не більше 63 кілометрів на годину. Шторм просувається по океану зі швидкістю 21 км/год. Синоптики не відкидають можливості, що шторм переросте в ураган. Напрямок руху шторму — північний захід. Орієнтовно, шторм досягне узбережжя Північної Америки в перших числах жовтня.

Наразі в океані лютує ураган Сем, потужний циклон вже дістався до східного узбережжя Сполучених штатів. Відомо, що ураган Сем відповідає четвертій категорії. Такі розрахунки зробили науковці  Національного центру. Потужність ураганів вимірюється за шкалою Саффіра-Сімпсона.

Як повідомляв портал "Коментарі", У США зросла кількість жертв урагану "Іда". У штаті Луїзіана стихія забрала життя 15 людей. Місцевий департамент охорони здоров'я підтвердив ще дві смерті, які були пов'язані з ураганом в окрузі Сент-Таммані. На північному сході загинули, як мінімум 52 людини. У Нью-Йорку співробітники правоохоронних органів виявили бездиханне тіло жінки, яка зникла безвісти під час повені минулого тижня.

Також ми писали, що в США вирував шторм "Ніколас". Негода вирувала на кілька американських штатів — Луїзіану, Алабаму і Міссісіпі. Повідомляється, що в міру просування ураган ослаб до рівня тропічного шторму, а його швидкість знизилася до 55 кілометрів на годину. Шторм викликав збільшення рівня води в річках та повінь у Клір-Лейк, що у штаті Техас. Стихія залишила без електрики близько 250 тисяч осіб.
Новий шторм з Атлантики може сягнути берегів Північної Америки - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.nhc.noaa.gov/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини