Головна Новини Світ США У США продовжує вирувати шторм "Ніколас": стихія вириває дерева з корінням (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У США продовжує вирувати шторм "Ніколас": стихія вириває дерева з корінням (ВІДЕО)

Швидкість вітру під час урагану могла досягати 153 кілометрів на годину

15 вересня 2021, 10:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У Сполучених Штатах Америки продовжує бушувати ураган під назвою "Ніколас". Про це повідомляє видання NBC News.

У США продовжує вирувати шторм "Ніколас": стихія вириває дерева з корінням (ВІДЕО)

У США вирує шторм "Ніколас". Фото: Reuters

Негода вирує на кілька американських штатів. Повідомляється, що в міру просування ураган ослаб до рівня тропічного шторму, а його швидкість знизилася до 55 кілометрів на годину.

Згідно з інформацією видання, шторм викликав майже двометровий нагон у Клір-Лейк, що у штаті Техас, і приніс понад 30 сантиметрів опадів. Стихія залишила без електрики близько 250 тисяч осіб.

Перед початком шторму, влада штату Луїзіана, який ще не відновився після "Іди", оголосили надзвичайний стан. Очікується, що надалі шторм обрушиться на південні райони штатів Алабама і Міссісіпі.

Для довідки: ураган "Ніколас" досяг статусу урагану 1 категорії. Швидкість вітру під час нього могла досягати 153 кілометрів на годину.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Росії на туристок звалилася брила льоду. Інцидент стався неподалік від популярного гірськолижного курорту. Група туристок що складається з шести жінок разом з гідом перебувала на висотці понад 2000 метрів. Під час походу вони зупинилися на привал і кілька жінок вирішили зробити фото на тлі льодовика. У цей момент величезні брили льоду впали на них. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував, що на півдні Іспанії лісова пожежа не припиняється вже протягом тижня. Вогнем виявилося охоплено близько 8000 гектарів землі. Кілька тисяч людей були змушені покинути своє житло. Спекотна і посушлива погода заважає пожежникам ліквідувати загоряння. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини