Головна Новини Світ США Обговорення з Україною мирних переговорів із РФ: з'явилася реакція Держдепу США
commentss НОВИНИ Всі новини

Обговорення з Україною мирних переговорів із РФ: з'явилася реакція Держдепу США

Держдеп США спростував обговорення з Україною "мирних" переговорів із РФ

8 листопада 2023, 08:15 comments1249
Поділіться публікацією:

Статті, які з'явилися у низці ЗМІ про нібито обговорення американськими та європейськими союзниками з Україною початку "мирних" переговорів з Росією, не відповідають дійсності. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявив представник Держдепу США Ведант Патель.

Обговорення з Україною мирних переговорів із РФ: з'явилася реакція Держдепу США

Держдеп США. Фото: GettyImages

Спікер зазначив, що рішення про будь-які переговори з Росією має ухвалювати Україна.

"Як ми раніше неодноразово і говорили, нічого не повинно відбуватися про Україну без України. Нам не відомо про будь-які розмови з Україною про переговори за межами "формули миру", за якою вже відбулася низка зустрічей", – заявив Ведант Патель.

За його словами, "і далі цілком зрозуміло, що у Кремлі немає жодної зацікавленості у завершенні цієї війни шляхом переговорів". При цьому американський народ готовий і надалі надавати всіляку підтримку українським партнерам, підтримуючи Україну в її боротьбі за незалежність та суверенітет.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський визнав, що ескалація на Близькому Сході зменшує увагу до російсько-української війни. На цьому фоні різні західні медіа, а також окремі спікери все активніше просувають тези про нібито неуспішність українського контрнаступу та необхідність шукати нагоди для якихось угод з РФ. Днями у The Washington Post вийшла стаття, де наголошується, що Україна сьогодні – у гіршому становищі, ніж у листопаді минулого року. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" "розмови про переговори", що почастішали, а також реалістичність такого роду розвитку подій.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорять заяви, які долинають із США: чи є ризик для України залишитися без допомоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини