Головна Новини Світ США Один на мільйон: у США спіймали дуже рідкісного та гарного омара (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Один на мільйон: у США спіймали дуже рідкісного та гарного омара (ВІДЕО)

Через таку особливість тварини, її називають "омаром із цукрової вати"

12 листопада 2021, 13:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки впіймали дуже рідкісного омара. Про це пише видання Boston.

Один на мільйон: у США спіймали дуже рідкісного та гарного омара (ВІДЕО)

Омар. Ілюстративне фото

У затоці Каско, що в американському штаті Мен, місцевий житель виловив омара рідкісного забарвлення. Через таку особливість тварини, її називають "омаром із цукрової вати".

За словами фахівців, зустріти такого омара — велике везіння, оскільки лише один зі ста мільйонів таких ракоподібних має подібне забарвлення панцира.

Щасливчиком, який зустрів омара з цукрової вати, є американець Білл Копперсміт. Чоловік займається ловом ракоподібних вже протягом сорока років. За цей час він встиг упіймати трьох рідкісних омарів. Попередні рази йому траплялися білий і помаранчевий.

Перламутрового омара вже поселили в акваріумі та дали ім'я. На цей момент Хедді чекає, поки що йому не знайдуть постійне місце утримання або нового власника.

Один на мільйон: у США спіймали дуже рідкісного та гарного омара (ВІДЕО) - фото 2

Джерело: huffpost.com

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в річці Темза (Велика Британія) вчені виявили акул. Нині річку населяють три види таких хижаків. Довжина найбільших може досягати двох метрів. Такі особини можуть прожити довге життя – до 50 років. Крім того, до Темзи повернулися морські ковзани та тюлені.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Сполучених Штатах Америки рибалки зловили незвичну рибу та були шоковані її особливістю. Вже згодом вони дізналися, що за "звіра" зловили. Американцям вдалося зловити рибу, яку називають рибою-каторжником, чи овечою головою. Цей вид має великі зуби з передніми різцями та бічними кутніми зубами, як в овець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини