Головна Новини Світ США Одного з чиновників США звинуватили у домаганнях до жінок: хто замінить його на посаді
commentss НОВИНИ Всі новини

Одного з чиновників США звинуватили у домаганнях до жінок: хто замінить його на посаді

Через розслідування губернатор Нью-Йорку піде у відставку

10 серпня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

У відставку подав губернатор штату Нью-Йорк Ендрю Куомо. Про це повідомляє видання The Wall Street Journal.
Відомо, що прокуратура повідомила йому про підозри у сексуальних домаганнях до 11 жінок.

Одного з чиновників США звинуватили у домаганнях до жінок: хто замінить його на посаді

Ендрю Куомо - губернатор штату Нью-Йорк, фото The Daily Beast

"Я робив це все своє життя. Це хто я з тих пір, як себе пам'ятаю. На мою думку, я ніколи ні з ким не переступав межу, але я не усвідомлював, наскільки ця лінія була зміщена", — наголосив Куомо. "Є зміни поколінь і культури, які я просто не цінував повністю — і я повинен був це зробити. Ніяких виправдань", — додав губернатор.
Білий дім відреагував на новину про те, що губернатор Ендрю Куомо піде у відставку через 14 днів, повторивши, що це результат, за який виступав президент Байден. Прес-секретар Білого дому Джен Псакі відкинула будь-які побоювання, що оголошення Куомо затьмарило ухвалення ключового пункту двосторонньої програми.

“Президент чітко висловив свою точку зору минулого тижня, і він на ній наполягає. Ми вважаємо, що це історія про мужніх жінок, які виступили, розповіли свої історії, поділилися своїми переживаннями. Розслідування, яке контролюється генеральним прокурором, завершилося сьогодні. Результат розслідування такий до якого президент закликав ще минулого тижня", — сказала Псакі журналістам на брифінгу у вівторок.
На посаду Куомо мають призначити членкиню Демократичної партії, віцегубернаторку Кеті Хочул, яка стане першою жінкою-губернатором Нью-Йорка.

"Кеті Хочул буде надзвичайним губернатором. Вона розуміє складності та потреби нашої держави, яка була і конгресменом, і останні кілька років була віцегубернатором. Вона готова, здатна і здатна бути надзвичайним губернатором, і я з нетерпінням чекаю, щоб підтримати її і допомоги їй, коли вона повернеться до управління нашою державою в дуже важкий і складний час ", заявила сенатор Кірстен Гіллібранд.

Як писав портал "Коментарі", "Талібан" здатний активізуватися і вдарити по Америці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини