Головна Новини Світ США Одразу два претенденти на пост президента США засудили надання касетних боєприпасів Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Одразу два претенденти на пост президента США засудили надання касетних боєприпасів Україні

Республіканці Трамп та Десантіс засудили надання касетних боєприпасів Україні

13 липня 2023, 14:05
Поділіться публікацією:

Губернатор Флориди Рон Десантіс та колишній президент США Дональд Трамп, яких називають головними конкурентами за участь у президентських виборах 2024 року від Республіканської партії, виступили проти постачання українській армії касетних боєприпасів. Як передає портал "Коментарі", про це пише "The Hill".

Одразу два претенденти на пост президента США засудили надання касетних боєприпасів Україні

Трамп і Десантіс. Фото: із відкритих джерел

Колишній глава Білого дому взагалі зробив заяву в дусі російської пропаганди. Дональд Трамп заявив, що Джо Байден, ухваливши рішення про передачу Україні касетних боєприпасів, ще більше наблизив початок Третьої світової війни.

Водночас Десантісу під час "Шоу Гові Карра" поставили питання, чи він підтримує надання касетних боєприпасів в Україну. На це республіканець заявив, що якби він зараз був у Білому домі, то "не робив би цього", тому що це може призвести до нового витку ескалації, тим паче, що США не повинні брати у цьому конфлікті безпосередню участь.

За словами Десантіса, сьогодні адміністрація Джо Байдена не контролює грошових потоків, які витрачаються на війну в Україні. При цьому Вашингтон не має чіткої мети в цій війні. І тим не менше, все це продовжує затягуватись.

Губернатор Флориди вважає реальним, що війна в Україні може тривати довгі роки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як не дивно, але більшість громадян США не хотіли б, щоб лідери президентських перегонів Джо Байден, як і Дональд Трамп, знову балотувалися в президенти США. На сьогоднішній день ні 80-річний президент-демократ, ні майже 80-річний республіканець не користуються популярністю. Про це пише колишній старший радник президента США Карл Роув у статті The Wall Street Journal.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://thehill.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 липня 2023, 14:02

Чим відрізняється одне православне варварство від іншого? Розділене в собі Зло сперечається саме з собою за сфери впливу. Під акомпанемент юдейської пропаганди. Скільки ще зла зроблять демократи разом з маразмом Байденом до виборів? Скільки ще території України стане непридатною?


Новини