Головна Новини Світ США Пакети допомоги Україні будуть меншими: у Білому домі ухвалили непросте рішення
commentss НОВИНИ Всі новини

Пакети допомоги Україні будуть меншими: у Білому домі ухвалили непросте рішення

У США визнали, що намагаються розтягнути підтримку Україні по-максимуму

4 листопада 2023, 07:15
Поділіться публікацією:

США почали надсилати менші пакети військової допомоги Україні. Такий план нібито допоможе якомога на довше розтягнути таку необхідну підтримку. Як передає портал "Коментарі", про це пише "The Guardian".

Пакети допомоги Україні будуть меншими: у Білому домі ухвалили непросте рішення

Прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр. Фото: Getty Images

Білий дім заявив, що через дуже складну ситуацію в Конгресі щодо надання фінансування Україні Адміністрація Байдена надсилатиме менші пакети військової допомоги Україні, щоб розтягнути підтримку. Адже наразі невідомо, коли в Конгресі вдасться вийти на якесь рішення щодо допомоги Україні.

Прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр заявила, що намір полягає в тому, щоб продовжити підтримку України якнайдовше, адже поки що Конгрес продовжує дискутувати про нову допомогу для Києва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — республіканці просунули у Палаті представників законопроєкт про пакет допомоги Ізраїлю без України. Тепер він має пройти верхню палату (Сенат), де більшість має демократів. Раніше Білий дім заявив, що президент США Джо Байден ветує законопроєкт у такому вигляді. У свою чергу група конгресменів-республіканців виставила вимоги для подальшої підтримки України. Зокрема вимагають, щоб американський та український лідери надали Конгресу США стратегію перемоги України у війні проти Росії. Про що говорить те, що відбувається зараз у США? Що буде за підтримки України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи може посилитись допомога Україні після статті головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного: на чому акцентував увагу генерал.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини