Головна Новини Світ США Партнер Трампа звинувачує кандидата від демократів у маніпуляціях із військовим минулим
commentss НОВИНИ Всі новини

Партнер Трампа звинувачує кандидата від демократів у маніпуляціях із військовим минулим

Джей Венс критикує Тіма Уолза за відставку та звинувачує у підробці військової служби

8 серпня 2024, 15:20
Поділіться публікацією:

У розпал передвиборчої кампанії у США вибухнув скандал за участю Джея Венса, напарника колишнього президента Дональда Трампа, та Тіма Уолза, кандидата у віце-президенти від Демократичної партії. Венс звинуватив Уолза в тому, що той завершив свою 20-річну військову кар'єру, щоб уникнути відправки до Іраку, називаючи це "вкраденою доблестю".

Партнер Трампа звинувачує кандидата від демократів у маніпуляціях із військовим минулим

Джей Венс критикує Тіма Уолза за відставку та звинувачує у підробці військової служби

За словами Венса, Уолз не провів жодного дня у зоні бойових дій, що викликало різку реакцію з боку ветеранів та політичних діячів.

"Він не провів жодного дня в зоні бойових дій. Не прикидайся кимось, ким ти не є. ... Мені було б соромно, якби я був на його місці і брехав про свою військову службу, як він", заявив Венс.

У відповідь на ці звинувачення генерал-лейтенант у відставці Марк Гертлінг, колишній командувач американськими сухопутними силами в Європі, зазначив, що відкрита зневага до будь-якої людини, яка служила в армії, є "непристойною і непрофесійною". Він висловив подяку всім, хто носив форму та служив в американських збройних силах.

"Я особисто дуже вдячний усім, хто носив одяг нашої країни – протягом будь-якого часу – і хто служив у наших професійних силах", – написав військовий.

Сенатор від Арізони Марк Келлі, колишній бойовий пілот і астронавт ВМС США, також висловився проти заяв Венса, нагадавши йому про значення поваги, яку навчають в американському військовому центрі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Як зазначає видання Telegraph, Джей Ді Венс приватно визнав , що Камала Гарріс, яка замінила Джо Байдена на посаді кандидата в президенти від демократів, стала ударом для кампанії республіканців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини