Головна Новини Світ США Пентагон різко відреагував на російські звинувачення: Пєсков бреше
commentss НОВИНИ Всі новини

Пентагон різко відреагував на російські звинувачення: Пєсков бреше

Сполучені Штати відповіли на заяви представник адміністрації президента РФ, який звинуватив США в атаці на Кремль.

4 травня 2023, 17:36
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Національний Координатор Ради безпеки зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі відреагував на слова речника Кремля Дмитрія Пєскова, який звинуватив Сполучені Штати в атаці на резиденцію Путіна у Москві. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Пентагон різко відреагував на російські звинувачення: Пєсков бреше

Джон Кірбі. Фото з відкритих джерел

Представник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що Україна виконує вказівки США. І саме американці винні, що два дрони завдавали удару по Кремлю, який у Москві розцінюють як замах на президента Росії Володимира Путіна.

"Ми добре розуміємо, що рішення про такі дії і такі теракти приймаються не в Києві, а у Вашингтоні. І Київ уже виконує те, що йому наказано", – заявив речник Кремля Дмитро Пєсков, не навівши жодних доказів.

Прессекретар Пентагону Джон Кірбі різко відреагував на такі заяви з боку Росії.

"Я б просто сказав вам, що пан Пєсков бреше. Я маю на увазі, що це, очевидно, безглузде твердження. Сполучені Штати не мають до цього жодного стосунку. Ми навіть не знаємо, що тут сталося. Але я можу вас запевнити, що Сполучені Штати не грали в цьому жодної ролі",- сказав Національний Координатор Ради безпеки зі стратегічних комунікацій Джон Кірбі.

Кірбі додав, що Сполучені Штати не мають вказівок для України, не схвалюють та не підтримують напади на окремих лідерів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що представник США повідомив, чи готовий Володимир Путін до мирних переговорів з Україною.

Також "Коментарі" писали про президента України Володимира Зеленського, який відреагував на російські погрози щодо свого вбивства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини