Головна Новини Світ США У США повідомили, чи готовий Путін до мирних переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

У США повідомили, чи готовий Путін до мирних переговорів

Американський представник заявив, що не бачить змін у свідомості Путіна та Росії щодо мирних планів.

4 травня 2023, 17:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Держсекретар США Ентоні Блінкен повідомив, що не бачить дій з боку Росії, які свідчили б про готовність цієї країни до серйозних переговорів щодо припинення війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Українська правда".

У США повідомили, чи готовий Путін до мирних переговорів

Держсекретар США Ентоні Блінкен. Фото з відкритих джерел

Американський дипломат у розмові з оглядачем видання Washington Post Девідом Ігнатіусом розповів про те, на скільки готове вище керівництво РФ до мирних переговорів у війні, яку ж самі і розпочали напавши на територію України.

"Немає жодних доказів того, що Росія готова до серйозної дипломатії", — розповів держсекретар США Ентоні Блінкен.

За його словами Сполучені Штати, які і весь світ продовжує бачити російську агресію в Україні. Особливо це помітно в останні тижні, коли були завдані ракетні удари по цивільних об'єктам в Херсонській, Харківській, Київській, Дніпропетровській та іншим областям України.

"Навпаки, ми стали свідками жахливих нападів на цивільні об'єкти в Україні лише за останній тиждень", – зазначив держсекретар та додав, що "мають відбутися глибокі зміни у свідомості Путіна і в свідомості Росії".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія звинуватила Сполучені Штати та Україну в атаках на Кремль та спробі замаху на Путіна. Ентоні Блінкен відреагував на ці слова речника Кремля та назвав їх "смішними".

Також "Коментарі" писали, що у Берліні розпочнуть розслідування через злив інформації про потенційний візит президента України Володимира Зеленського до Німеччини. Столична поліція заявила, що газета оприлюднила конфіденційну інформацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини