Головна Новини Світ США Передумав. Трамп несподівано погодився на дебати з Гарріс
commentss НОВИНИ Всі новини

Передумав. Трамп несподівано погодився на дебати з Гарріс

Трамп виставив свої умови дебатів з Гарріс

3 серпня 2024, 20:20
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп погодився провести дебати з кандидаткою від демократів Камалою Гарріс.

Передумав. Трамп несподівано погодився на дебати з Гарріс

Трамп і Гарріс зустрінуться на дебатах. Фото з відкритих джерел

"Я повністю готовий прийняти результати цього "перевороту" і замінити Джо на сцені дебатів на божевільну Камалу Гарріс. Я витратив сотні мільйонів доларів, часу і зусиль на боротьбу з Джо, і коли я виграв дебати, вони викинули на ринг нового кандидата. Несправедливо, але що є, те є", – заявив Дональд Трамп.

Попри відсутність офіційних повідомлень, Дональд Трамп повідомив, що дебати відбудуться 4 вересня на телеканалі Fox News. Модераторами дебатів, ймовірно, будуть Брет Байєр і Марта Маккалум.

Кандидат від республіканців заявив, що правила будуть схожі на умови дебатів з Джо Байденом. Щоправда, згодом повідомлення про умови дебатів Трамп видалив.

Як відомо, Дональд Трамп заявляв, що не буде дебатувати з Камалою Гарріс, оскільки, за його словами, вона не є офіційним кандидатом. Згодом Гарріс отримала достатню кількість голосів від делегатів Демократичної партії, щоб стати кандидатом у президенти США.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп розкритикував домовленість про обмін ув'язнених між Росією та Заходом. Свою думку щодо цього Дональд Трамп озвучив у п'ятничному ефірі телеканалу "Fox Business". Дональд Трамп вважає, що обмін ув'язнених став "перемогою для Путіна чи будь-якої іншої країни, яка має з нами справу". Говорячи про звільнення репортера The Wall Street Journal Евана Гершковича, він визнав, що повернення ув'язнених із Росії є добрим для США, але заявив, що домовленості, за якими це сталося, "дуже погані".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини