Головна Новини Світ США Пересічні американці справді вірять в біолабораторії. Що ще їм зуміли нав’язати росіяни
commentss НОВИНИ Всі новини

Пересічні американці справді вірять в біолабораторії. Що ще їм зуміли нав’язати росіяни

Конгресвумен Марджорі Тейлор Грін транслює думку простих американців, які справді вірять у всі нісенітниці, які продукує російська пропаганда, говорить політик Роман Безсмертний

19 квітня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

Насправді, відзначає Роман Безсмертний, в кожному парламенті кожної країни є люди-ролі. Серед них і конгресвумен Марджорі Тейлор Грін.

Пересічні американці справді вірять в біолабораторії. Що ще їм зуміли нав’язати росіяни

Тейлор Грін

За його словами, справа у тому, що пересічні американці, дійсно, вірять в те, що їхні податки зростають через допомогу Україні.

"Розповідають про те, що у нас є біолабораторії. А у моєї дружини навіть запитали, чи правда, що українці торгують дітьми… Це все не налазить на голову, але воно є. Конгресвумен просто ретранслює думки виборців. В "республіканських" штатах все зрозуміло",
- відзначив Безсмертрний.

Тобто, підкреслив він, думки Грін насправді в США зустрічаються дуже часто.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що про те, що конгресвумен Марджорі Тейлор Грін подала в законопроект про надання Україні допомоги у розмірі 61 млрд доларів серію абсурдних поправок. Серед них, наприклад, вимога закрити біолабораторії в Україні та надати про їх роботу звіт США. Окрім того, Грін хоче, щоб всі конгресмени, які підтримають виділення допомоги Україні обов’язково вступили в ЗСУ.

Втім, в Україні відзначають, що поправки Грін прийняті не будуть, бо вони надто абсурдні.

Окрім того, відомо, що законопроект про виділення допомоги Україні планують розглядати 20 квітня. Втім, експерти відзначають, що навіть, якщо його підтримають, не факт, що необхідна фронтові зброя буде одразу направлена в Україну. Цей процес прихильники "мирних переговорів" у Білому домі можуть затягнути на кілька місяців, що матиме для України вкрай негативне значення. Зокрема, може бути прийняте рішення не відправляти зброю одразу зі складів, а тільки після того, як зброя на заміну буде виготовлена на американських заводах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини