Головна Новини Світ США Перестрілка у Вашингтоні: поліція повідомляє про кількох загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка у Вашингтоні: поліція повідомляє про кількох загиблих

Поліція Вашингтона розслідує злочин

5 вересня 2021, 14:15
Поділіться публікацією:

На одній з вулиць Вашингтона увечері 4 вересня відбулась перестрілка. Про це повідомляє WJLA-TV.

Перестрілка у Вашингтоні: поліція повідомляє про кількох загиблих

Поліція на місці перестрілки у Вашингтоні, фото WJLA-TV

Як повідомляє місцева поліція, по вулиці йшла група із шести осіб, в яку стріляли з автомобіля. В результаті три людини загинули на місці від поранень, трьох із вогнепальними ранами було госпіталізовано в одну з лікарень.

Подія трапилася в північно-західному районі Вашингтона. Очевидці почули постріли й викликали поліцію і "швидку". Як пізніше з'ясували поліцейські, щонайменше двоє людей стріляли з чорного седана марки Honda Accord у натовп на вулиці.

Також під час огляду місця події виявили пістолет, кому він належить, — з'ясує експертиза. Ймовірно, люди з групи на вулиці теж зробили постріли у відповідь. Зараз поліція розшукує чорний седан, адже, за її версією, в ньому їхали підозрювані у збройному нападі на перехожих.

За словами начальника столичного відділу поліції Роберта Конті, троє загиблих — це молоді люди. Рани госпіталізованих постраждалих не загрожують їхньому життю.

Правоохоронці шукають свідків події й переглядають записи з камер відеоспостереження, щоб з'ясувати, де зараз знаходиться машина нападників, які вчинили стрілянину.

Обставини та мотив стрілянини встановлюються.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Афганістані у результаті "святкової" стрілянини в повітря загинули люди. Таліби, святкуючи "перемогу" над непідконтрольною провінцією Панджшер, вели безладний вогонь із вогнепальної зброї. Панджшер була останньою провінцією, яка чинила опір. Зазначається, що лідери опору талібів заперечують факт падіння провінції. В результаті інциденту загинули щонайменше 17 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини