Головна Новини Світ США Перше інтерв'ю Гарріс як кандидата у президенти США: що заявила про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Перше інтерв'ю Гарріс як кандидата у президенти США: що заявила про Україну

Гарріс акцентувала увагу на підтримці Ізраїлю, заявивши, що продовжить надавати йому оборонну допомогу

30 серпня 2024, 13:00 comments1735
Поділіться публікацією:

Камала Гарріс дала перше інтерв'ю як кандидат у президенти США. Вона окреслила плани на можливу майбутню каденцію, торкнувшись внутрішньої та зовнішньої політики Сполучених Штатів, але нічого не сказала про Україну. Як повідомляє портал "Коментарі", текстову версію розмови з журналістами опублікував "CNN".

Перше інтерв'ю Гарріс як кандидата у президенти США: що заявила про Україну

Камала Гарріс. Фото: із відкритих джерел

У разі перемоги на виборах Гарріс наголосила, що її пріоритетом на посаді голови Білого дому буде підтримка середнього класу. Вона планує зосередитися на податкових пільгах та житлових ініціативах, що відповідає її передвиборчим обіцянкам. Гарріс підкреслила, що американці прагнуть нових перспектив, повних надії та оптимізму, і вона підтримує політику чинного президента США Джо Байдена у важливих для виборців питаннях.

Гарріс також заявила про намір включити до свого Кабінету представника республіканців, наголосивши на важливості різноманітності думок при прийнятті рішень. Вона зазначила, що для американців було б корисно, якби в її уряді був представник іншої партії, хоча конкретної кандидатури поки що немає.

На закиди опонента, кандидата в президенти від республіканців з приводу її расової приналежності Гарріс коротко відповіла: "Те саме старе шоу. Наступне питання, будь ласка".

Щодо зовнішньої політики, Гарріс акцентувала на підтримці Ізраїлю, заявивши, що продовжить надавати йому оборонну допомогу. Вона наголосила на необхідності припинення бойових дій та досягнення угоди щодо звільнення заручників, залишаючись прихильною до пошуку вирішення палестино-ізраїльського конфлікту. Про Україну та її подальшу підтримку вона не сказала нічого.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Камала Гарріс зберегла лідерство, яке вона зуміла зайняти раніше, стартувавши у президентських перегонах. На сьогоднішній день віце-президент лідирує чи йде врівень з республіканцем Дональдом Трампом у кожному із семи штатів, які, швидше за все, визначать результат виборів у США. Про це повідомляє Bloomberg.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини