Головна Новини Світ США Підготовка до інавгурації Байдена: в Вашингтоні створюють периметр безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Підготовка до інавгурації Байдена: в Вашингтоні створюють периметр безпеки

Цього року заходи були посилені після того, як прихильники Дональда Трампа штурмували Капітолій 6 січня

16 січня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Уже кілька днів поліція Вашингтона посилює патрулювання і вводить додаткові заходи безпеки. Про це повідомляє агентство Reuters.

Підготовка до інавгурації Байдена: в Вашингтоні створюють периметр безпеки

Вашингтон (фото з відкритих джерел)

На зупинках розвішені фотографії учасників заворушень в Капітолії де співробітники ФБР просять повідомити будь-яку інформацію про розшукуваних. Крім того, нацгвардійці охороняють готель Трампа. А 20 січня навколо центру столиці створюють контрольно-пропускні пункти.

Цього року заходи були посилені після того, як прихильники Дональда Трампа штурмували Капітолій, намагаючись запобігти остаточному підтвердженню перемоги Байдена.

Служба національних парків повідомила в п'ятницю, що негайно закриває для відвідувачів Національну алею і культові пам'ятки США в Вашингтоні до інавгурації Джо Байдена.

Територія навколо Білого дому також була закрита, як і ключовий міст через річку Потомак, який з'єднує Вірджинію з Вашингтоном, а також парки Східного і Західного Потомаку, які знаходяться недалеко від центру.

Офіційні особи США заявили, що очікують, що чисельність військовослужбовців Національної гвардії в Вашингтоні, округ Колумбія, виросте до 26 тисяч.

Нагадаємо, г лава овального кабінету Дональд Трамп планує залишити кабінети Білого дому до передачі повноважень Джо Байдена. Трамп вирішив порушити ще одну традицію, коли глав овального кабінету формально передають один одному повноваження. Трамп уже оголосив, що відмовляється бути присутньою в Вашингтоні під час церемонії прийняття присяги наступним президентом. Замість Трампа на інавгурації буде присутній віце-президент Майк Пенс. Дональд Трамп 3 листопада минулого року програв президентські вибори в США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Рита

16 січня 2021, 19:58

Ищешь горячих девушек для страстного общения? Тогда тебе сюда -. https://cutt.ly/gjWcQWQ


Новини