Головна Новини Світ США Підготовка Путіна до референдумів: у Білому домі розповіли, що задумав Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Підготовка Путіна до референдумів: у Білому домі розповіли, що задумав Кремль

Путін може готуватися до проведення мобілізації, - Білий дім

20 вересня 2022, 20:46 comments1994
Поділіться публікацією:

У США вважають, що глава Кремля може готуватися до проведення мобілізації в РФ у відповідь на успішний контрнаступ ЗСУ. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на заяву радника президента США з національної безпеки Джейка Саллівана, яку той зробив під час брифінгу.

Підготовка Путіна до референдумів: у Білому домі розповіли, що задумав Кремль

Джейк Салліван (фото з відкритих джерел)

За його словами, зараз Путін "може перебувати на порозі ухвалення двох рішень". А все через успішний наступ українських захисників на сході України. Салліван сказав, що одним із таких рішень є підготовка до фейкових референдумів на окупованих територіях України.

"Росія поспішає провести ці референдуми у відповідь на успіхи України на полі бою, а також для підготовки до потенційних мобілізаційних заходів", — сказав радник Байдена.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін готує заяву щодо війни в Україні. заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв фактично розкрив плани Кремля з ідеєю екстрено провести референдуми на окупованих частинах Донбасу та Херсонщини щодо приєднання їх до Росії. Опальний політик заявив, що після проведення псевдореферндумів продовження бойових дій стане приводом для Росії говорити про напад України на територію РФ, що дозволить Кремлю оголосити війну. РосЗМІ вже навіть надали дані нібито "опитування" входження до складу Росії. Виходячи з "опитування" нібито підтримують 94% мешканців "ДНР", 93% мешканців "ЛНР", у Запорізькій області 87% та на Херсонщині 80%. За даними видання, цю інформацію підтвердили три джерела, близькі до адміністрації російського президента. Виступ очікується до кінця дня, що скаже Путін, співрозмовникам "РБК" невідомо.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини