Головна Новини Світ США Трамп зробив несподівану заяву про президентські вибори у США
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп зробив несподівану заяву про президентські вибори у США

Колишній президент Дональд Трамп натякає, що може керувати країною довше, ніж це дозволено Конституцією США.

28 липня 2024, 12:05
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що після його можливої перемоги на президентських виборах 2024 року, американцям не доведеться голосувати через чотири роки на нових виборах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Reuters.

Трамп зробив несподівану заяву про президентські вибори у США

Колишній президент США Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп виступив на заході у Вест-Палм-Біч, Флорида, який організувала консервативна група Turning Point Action. Під час своєї промови Трамп закликав голосувати за нього.

"Християни, вийдіть і проголосуйте, тільки цього разу. Вам більше не доведеться цього робити. Я люблю вас, християн. Я християнин. Прийдіть, ви повинні прийти і проголосувати. Через чотири роки вам не доведеться знову голосувати, ми все виправимо, зробимо так добре, що вам не доведеться голосувати", — сказав Трамп.

У грудні в інтерв’ю для видання Fox News Трамп заявив, що у випадку перемоги на виборах, він буде правити як диктатор. Однак додав, що це буде лише на один день, щоб прийняти важливі рішення.

Зазначимо, що у США президенти не можуть бути на посаді довше двох термінів. Єдиним президентом США, який був довше ніж два терміни — Франклін Рузвельт, який керував країною 4 терміни. Обмеження вже ввели після його президентства. Однак, Трамп у травні цього року на зборах Національної стрілецької асоціації пожартував, що він міг би керувати США довше.

"Ви знаєте, Франклін Рузвельт керував 16 років — майже 16 років — він був чотири терміни президентом. Я не знаю, ми будемо вважатися тритерміновими? Чи двотерміновими?" – заявив, тоді Трамп.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Трамп пригрозив кров'ю, якщо програє президентські вибори у США.

Також "Коментарі" писали, що колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон хоче взяти Трампа "на слабо" щодо війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини