Головна Новини Світ США Побоювання виправдалися: у Байдена виявлено серйозне захворювання
commentss НОВИНИ Всі новини

Побоювання виправдалися: у Байдена виявлено серйозне захворювання

За інформацією CNN, президент США Джо Байден заразився коронавірусом

18 липня 2024, 06:45 comments1125
Поділіться публікацією:

У президента США Джо Байдена виявили позитивний результат тесту на COVID-19. Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "CNN".

Побоювання виправдалися: у Байдена виявлено серйозне захворювання

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться про те, що Джо Байден склав позитивний тест після свого першого заходу в Лас-Вегасі, де він мав пізніше виступити на щорічній конференції UnidosUS. Білий дім підтвердив інформацію та зазначив, що Байден вакцинований і має м'які симптоми.

"Президент сьогодні вдень звернувся із симптомами верхніх дихальних шляхів, включаючи ринорею (нежить) та непродуктивний кашель, із загальним недомаганням", — йдеться у записці лікаря Байдена, наданої прес-секретарем Білого дому Карін Жан-П'єр.

Підтвердження Білого дому з'явилося за заявою генерального директора UnidosUS Джанет Мургією, після того, як Байден запізнився на півтори години на свій запланований виступ.

"Я щойно говорила телефоном з президентом Байденом. І він поділився своїм глибоким розчаруванням через те, що не зміг приєднатися до нас сьогодні вдень. Президент був на багатьох заходах, як ми всі знаємо, і щойно отримав позитивний результат на Covid ", — сказала Мургія присутнім.

Видання CNN додало, що президент США перебуватиме на самоізоляції в резиденції в Делавері і продовжуватиме виконувати обов'язки глави держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Джо Байден заявив, що готовий зняти свою кандидатуру на пост президента від Демократичної партії, якби лікарі виявили якесь захворювання і вказали на конкретну проблему. Про це повідомляє CBS News.

Джо Байден розповів, що готовий згорнути свою передвиборчу кампанію і вийти з президентських перегонів за умови діагнозу лікарів, які виявили б у нього серйозні медичні проблеми.

"Якби у мене виявили якесь захворювання, якби хтось — лікарі — прийшли та сказали, що у вас така проблема", — сказав Байден.

Нагадаємо, що після провальних дебатів із Дональдом Трампом, у Демократичній партії почалися активні дискусії та заклики деяких її представників про необхідність Джо Байдена знятися з президентських перегонів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини