Головна Новини Світ США Політолог про зустріч Байдена із дружиною Навального: Ніх*я вони про Росію так і не зрозуміли
commentss НОВИНИ Всі новини

Політолог про зустріч Байдена із дружиною Навального: Ніх*я вони про Росію так і не зрозуміли

Президент США Джо Байден зустрівся із вдовою російського опозиціонера Олексія Навального Юлією та донькою Дариною. Політолог Олексій Голобуцький у Фейсбуці розкритикував цю зустріч, відзначивши, що Штати і далі нічого не розуміють про РФ

23 лютого 2024, 11:02 comments2245
Поділіться публікацією:

Олексій Голобуцький вважає, що два роки з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну так нічого і не навчали керівників Сполучених Штатів. За його словами, за цей час американці так нічого і не зрозуміли про країну-агресора.

Політолог про зустріч Байдена із дружиною Навального: Ніх*я вони про Росію так і не зрозуміли

Зустріч Байдена із вдовою Навального

"Ніх*я вони про Росію так і не зрозуміли. Дід замість того, щоби в будь-який спосіб дати зброю Україні, зустрічається з "бутербродною" вдовою. А як же. Це ж представники прекрасної та величної висококультурної Росії, а не якесь дивне бидло з України, котрому весь час щось треба",
— прокоментував зустріч Голобуцький.

Нагадаємо, президент США Джо Байден зустрівся із Юлією Навальною та її донькою Дариною у Сан-Франциско. Голова Білого дому висловив їм співчуття у зв'язку з трагічною подією, а саме: смертю Олексія Навального, якого вважають російським опозиціонером та висловив впевненість, що Юлія і Дарина разом з великою кількістю росіян, які не підтримують політику диктатора Володимира Путіна та його поплічників, продовжать справу загиблого.

Портал "Коментарі" розповідав, що про смерть опозиціонера Олексія Навального в російській в’язниці повідомили 16 лютого. Йому начебто стало погано під час прогулянки, він втратив свідомість. Медики йому не змогли допомогти, а працівники швидкої допомоги після реанімаційних заходів вимушені були констатувати смерть. Після цього ряд міжнародних політиків, в тому числі і президент Володимир Зеленський, звинуватили російського диктатора у вбивстві Навального.

При цьому мати російського опозиціонера Олексія Навального Людмила записала відеозвернення, в якому розповіла, що слідчі показали їй тіло сина, проте вимагають поховати його таємно.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 лютого 2024, 12:08

Російськощелепний сам все і відповів про "дивне бидло" братніх малоправославних. Нічого свого, навіть лайка чужа. Не здатні розвивати змінюватись щось вигадувати. Поки одні не тільки ракети і літаки мають вже на квадроцикли пересідають інші і досі з купи старого мотлоху: мова віра Бандера співанка вишиванка..., здатні тільки лопати витягати. Їм постійно щось треба для розкрадання.


Новини