Головна Новини Світ США Політтехнолог назвав загрозу №1 для світу від переобрання Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Політтехнолог назвав загрозу №1 для світу від переобрання Трампа

Головною загрозою від повернення Дональда Трампа на посаду президента США, є його бізнесове мислення, про це у Фейсбуці пише політтехнолог Олександр Кочетков. Для нього завжди на першому місці були гроші, передає портал «Коментарі»

13 лютого 2024, 11:00
Поділіться публікацією:

Для Трампа головними є не принципи і правила, а власні поточні інтереси і гроші як абсолютна цінність, вважає Олександр Кочетков. На його думку, сама ця патологічна націленість на гіпертрофовану самореалізацію, коли всі і все навколо — лише сировина для особистих прагнень, і зближує Трампа і Ілона Маска з російським диктатором Володимиром Путіним.

Політтехнолог назвав загрозу №1 для світу від переобрання Трампа

Чому Дональд Трамп є загрозою для світу

Саме тому, вважає Кочетков Трамп пригрозив не захищати країни НАТО, на які може напасти Росія, якщо вони не виконують зобов’язання перед Альянсом у частині фінансування. Окрім того, екс-президент США висловив побоювання, що президент Володимир Зеленський може домовитися з Путіним самостійно і тоді американські гроші, витрачені на підтримку України, будуть викинуті на вітер.

"Тобто, ні захисту власної країни, ні міжнародних домовленостей, ні світової солідарності, ні підтримки свободи і демократії — нічого цього для новітнього Аттіли та його варварів не існує. Тільки бабло, бабло, бабло",
- пише Кочетков.

На його думку, агресивна Росія стає не тільки супервигідним покупцем для цинічного бізнесу, а ще й зручним "пугалом" для безпринципних політиків.

"Путіна це цілком влаштовує. Він свідомий того, що не може стати одним з поважних лідерів світу за його досягнення на користь людства, але готовий, щоб на нього зважали, бо може людство знищити",
- говорить політтехнолог.

При цьому він вважає, що Україна теж не стоїть осторонь беззастережного прагматизму, проте він проявляється не на державному, а на хуторянському рівні.

"Наближені до влади як крали, так і продовжують красти — ніщо не лякає. Як експлуатували населення у всіх позах, так і продовжують: анонсоване підвищення цін за електрику і далі по іншим комунальним послугам тому підтвердженням. Як прикривали війною нехтування демократією, так і продовжують",
— говорить Кочетков.

За його словами, у двобої двох пострадянських армій чи пострадянських політичних систем перемагає більша.

"Зміна керівництва ЗСУ і найкаральніший закон про мобілізацію не допоможуть. А надії на зовнішніх партнерів, які зроблять за нас майже все, розчиняються у зростаючих рейтингах Трампа і його багаточисельних національних клонів у різних країнах світу. Іронізують, що українські патріоти розумнішають і єднаються тільки перед розстрілом. Ще треба трошки почекати?"
- підсумував експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що міфом є те, що Дональд Трамп є "злом", а Джо Байден – "добром". Насправді, для обидвох політиків інтереси США на першому місці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 лютого 2024, 12:19

Це він описав юдейський олігархічний бізнес в Україні. Весь світовий бізнес працює під гаслом соціальної відповідальності. Закон і єтіка для світового бізнесу це головне.


Новини