Головна Новини Світ США Помер 8-річний хлопчик: кількість жертв трагедії на різдвяному параді в США збільшилася (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер 8-річний хлопчик: кількість жертв трагедії на різдвяному параді в США збільшилася (ВІДЕО)

Водієві, який в'їхав у натовп людей у місті Уокешо, загрожує довічне ув'язнення.

24 листопада 2021, 13:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах під час параду загинули люди. Про це повідомляє видання "Кореспондент".

Помер 8-річний хлопчик: кількість жертв трагедії на різдвяному параді в США збільшилася (ВІДЕО)

Поліція. Фото з відкритих джерел

Трагедія сталася в американському місті Уокешо, що у штаті Вісконсін. Повідомляється, що під час різдвяного параду водій позашляховика прорвався через огорожі та наїхав на людей, серед яких було багато дітей. Внаслідок пригоди загинули п'ятеро людей віком від 51 до 81 року.

Наразі стало відомо, що кількість жертв збільшилася. Від отриманих травм помер 8-річний хлопчик, який спостерігав парад разом зі своїм братом. Другий хлопець також отримав поранення. Його було госпіталізовано і зараз за його життя борються медики.

Крім кількості жертв, що збільшилася, збільшилася і кількість постраждалих. За даними видання, після інциденту за медичною допомогою звернулися 62 громадяни.

Співробітники правоохоронних органів затримали водія. Ним виявився 39-річний житель міста Мілуокі. Йому звинуватили у умисному вбивстві за п'ятьма пунктами. Тепер йому загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Відео 18

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Бразилії під час вечірки на набережній обрушився тротуар. В результаті інциденту в ямі, що утворилася, виявилося кілька десятків людей. Серед постраждалих неповнолітні. За попередніми даними, ніхто з них не отримав серйозних поранень. Люди самостійно вибралися з ями.

Також видання "Коментарі" писало про те, що Індонезію накрили сильні повені. Вони утворилися після злив, які пройшли минулого тижня. Стихія вже встигла забрати життя кількох місцевих мешканців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини