Головна Новини Світ Франція Трагічно загинув популярний YouTube-блогер: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Трагічно загинув популярний YouTube-блогер: що сталося

Блогер загинув під час зйомок нового ролика

2 серпня 2021, 13:27 comments1115
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярний YouTube-блогер зірвався зі схилу гори в італійських Альпах під час зйомок нового відеоролика. Про це повідомляє видання New York Post.

Трагічно загинув популярний YouTube-блогер: що сталося

Загинув популярний YouTube блогер. Фото: instagram.com/albertdyrlund

Як стало відомо, 22-річний YouTube блогер з Данії на ім'я Альберт Дірлунд знімав новий відеоролик для свого каналу на схилі гори Сечеда у Валь-Гардені. Під час зйомок чоловік оступився і зірвався з 200-метрової висоти.

На місце події прибули медики, проте їм не вдалося врятувати блогера. Його смерть підтвердили в МЗС Данії.

Для довідки: Альберт Дірлунд був популярним у Данії музикантом і коміком. На його YouTube каналі налічується близько 175 тисяч підписників, також у нього була сторінка в соціальній мережі Instagram з більш ніж 200-тисячною аудиторією. Дірлунд був відомий своїми піснями "Emoji" і "Waffles", а також комедією 2019 року "Команда Альберта".

Трагічно загинув популярний YouTube-блогер: що сталося - фото 2

Фото: instagram.com/albertdyrlund

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що від Covid-19 помер американський блогер, який був затятим противником вакцинації. Повідомляється, що чоловік був прихожанином церкви Hillsong. Він вважав, що від коронавірусу повинна захищати насамперед віра. Саме з цієї причини він відмовлявся вакцинуватися і неодноразово відкрито сміявся над вакцинацією і загалом з пандемії у світі. Незабаром після того, як у Стівена Гармона діагностували COVID-19, у нього почала розвиватися пневмонія. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Індії молода дівчина вбила себе під час того, як робила селфі. Повідомляється, що 26-річна дівчина хотіла зробити ефектне фото зі зброєю в руках. Вона взяла для зйомок пістолет, не підозрюючи, що він був заряджений. Детальніше — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини