Головна Новини Світ США З’явились перші результати опитування після дебатів: скільки підтримки втратив Байден
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явились перші результати опитування після дебатів: скільки підтримки втратив Байден

Дебати між Джо Байденом та Дональдом Трампом майже не змінили підтримки обох кандидатів в президенти США.

30 червня 2024, 07:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Попри те, що Джо Байден програв перші дебати Дональду Трампу, його підтримка серед американців майже не змінилась. Про це свідчать результати опитування Ipsos, які були проведені до та одразу після дебатів обох кандидатів в президенти США.

З’явились перші результати опитування після дебатів: скільки підтримки втратив Байден

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

Згідно з опитуванням Ipsos, американці, які спостерігали за дебатами Байдена та Трампа, однозначну перевагу віддали колишньому президенту США. Дональд Трамп отримав 60,1% голосів, як кращий кандидат під час дебатів, тоді як результат Джо Байдена — 20,8%.

Попри це, в загальних опитуваннях щодо виборів президента США Байден залишається лідером. Перед дебатами рейтинг Джо Байдена становив 48,2%, а після виступу знизився до 46,7%, тобто на 1,5 пункту. Натомість результати Дональда Трампа покращились на 0,4 пункту — з 43,5% до 43,9%.

"Очна зустріч, здається, не змусила багатьох людей переглянути свій вибір. Однак, Байден втратив невелику частку потенційних виборців. Підтримка Трампа ледве похитнулася, можливо, це відображення того факту, що, хоча Байден показав погані результати, виборці також не були особливо вражені діями Трампа", — пишуть автори опитування.

Дебати майже не змінили негативні погляди американців щодо ставлення до обох кандидатів. До дебатів негативно до Байдена ставились 59,1% респондентів, а після - 59,6%. Показники Трампа також зазнали мінімальних змін: рейтинг кандидата в президенти від республіканців після дебатів становив 59,1%, що зменшило негативне ставлення до нього на менше ніж 1% з попередніх 59,9%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Кремлі відреагували на "мирний план" Трампа щодо закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Дональду Трампу заборонено в'їзд у 37 країн, зокрема і в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини