Головна Новини Світ США Посол розповіла чи є у Байдена «план Б» на випадок непоступливості Конгресу
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол розповіла чи є у Байдена «план Б» на випадок непоступливості Конгресу

У президента Джо Байдена немає «плану Б» на випадок відмови Конгресу надати Україні допомогу, відзначила на брифінгу посол США в Україні Бріджит Брінк. За її словами, в адміністрації сконцентровані на виконанні «плану А»

20 лютого 2024, 19:44
Поділіться публікацією:

Як підкреслила Бріджит Брінк на даний момент в Адміністрації Байдена стовідсотково сконцентрували свої зусилля, щоби виконати "план А". Його суть полягає у тому, що Конгрес підтримує запит президента і він підписує додатковий запит для України.

Посол розповіла чи є у Байдена «план Б» на випадок непоступливості Конгресу

Бріджит Брінк

За словами посла, саме Конгрес відповідає за те, як швидко Вашингтон зможе відновити допомогу Україні.

Разом з тим, Брінк підкреслила, що спікер Палати представників Майк Джонсон підтримує Україну. Більше того, каже посол, він розуміє, наскільки важливим є програш Росії у  війні.

"Я не можу сказати вам точні терміни. Але я можу сказати, що як президент, так і ми всі робимо все можливе для прискорення цього процесу. Мій меседж — ми не можемо витрачати час, ні дня, ні години, ні секунди",
— сказала Бріджит Брінк і додала, що у Україні щодня помирають люди.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що президент США Джо Байден заявив, що готовий зустрітися зі спікером Палати представників Майком Джонсоном. Раніше той вимагав зустрічі з головою Білого дому, інакше він обіцяв і надалі відкладати розгляд законопроєкту про допомогу Україні.

"Коментарі" розповідали, що аналітики Інституту вивчення війни впевнені, що саме затримка західної підтримки Україні допомогла Росії розпочати наступ на трьох напрямках (у Донецькій області – Авдіївка та навколо неї; вздовж кордону Харківської та Луганської областей – у напрямку Куп'янська) і Лімана, поблизу Роботино на заході Запорізької області, тим часом Німеччина закликала Європу і НАТО готуватися до "найгіршого сценарію", вважаючи, що РФ може напасти на них через 5-8 років. що, схоже, тісно пов'язане з виживанням України) Які сигнали говорять про це – чи про зворотне?





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини