Головна Новини Світ США Президентські перегони у США: Байден прийняв рішення щодо другого терміну
commentss НОВИНИ Всі новини

Президентські перегони у США: Байден прийняв рішення щодо другого терміну

Байден готовий поборотися за ще один президентський термін

25 квітня 2023, 17:00
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив, що має намір балотуватися на наступних президентських виборах. Як передає портал "Коментарі", про це він написав у Twitter 25 квітня.

Президентські перегони у США: Байден прийняв рішення щодо другого терміну

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

"У кожного покоління бувають моменти, коли доводиться відстоювати демократію. Щоб відстоювати свої основні свободи. Я вірю, що це наш момент", — написав Байден.

Глава Білого дому закликав прихильників приєднуватися до нього та "завершити роботу".

Джо Байден також виклав відео, яке починається із запису протестів у січні 2021 року перед оголошенням його переможцем президентських перегонів. Тоді прихильники його суперника, екс-президента Дональда Трампа пішли на штурм Капітолію. Також на відеоролику показано мітинг активістів за право на аборт перед Верховним судом США у 2022 році.

Байден оголосив, що головною метою його першого президентського терміну була свобода та захист демократії та прав людей.

"Коли я балотувався у президенти чотири роки тому, я сказав, що ми боремося за душу Америки. І ми все ще це робимо", — наголосив президент.

Він поділився своїм баченням, що найближчим часом люди зіткнуться перед нелегким викликом, щоб захистити свої свободи та права.

"Я знаю, якою має бути відповідь, і я думаю, що ти теж. Це не час, щоб бути самовдоволеним. Ось чому я балотуюся на переобрання", — заявив Джо Байден.

Зазначимо, раніше "Коментарі" повідомляли, що Джо Байден оголосив, що має намір брати участь у наступних президентських виборах у США. Але тоді це ще була неофіційна заява. Тоді експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу проаналізували це рішення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини