Головна Новини Світ США Президентський лікар розповів нову інформацію про хворобу Байдена
commentss НОВИНИ Всі новини

Президентський лікар розповів нову інформацію про хворобу Байдена

У Білому домі опублікували звіт про стан здоров'я Джо Байдена після захворювання COVID-19.

23 липня 2024, 10:10 comments1052
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Лікар Білого дому Кевін О'Коннор заявив, що у президента США Джо Байдена майже зникли симптоми коронавірусу, який виявили в американського лідера минулого тижня. За словами президентського лікаря, Байден невдовзі завершить свою ізоляцію.

Президентський лікар розповів нову інформацію про хворобу Байдена

Президент США Джо Байден. Фото з відкритих джерел

22 липня президентський лікар Кевін О'Коннор перевірив стан здоров’я Джо Байдена та розповів про перебіг захворювання коронавірусом.

"Його симптоми майже повністю зникли. Пульс, артеріальний тиск, частота дихання і температура залишаються в нормі. Його насичення киснем залишається відмінним. Його легені залишаються чистими", — повідомив О'Коннор.

Лікар Білого дому додав, що Байден за час лікування отримав 10 доз противірусного препарату Paxlovid і "продовжує виконувати всі свої президентські обов'язки". У попередньому звіті Кевін О'Коннор розповідав, що Байден скаржиться на деякі симптоми коронавірусу, зокрема кашель та захриплість.

Нагадаємо, що 18 липня Джо Байден повідомив про позитивний тест на коронавірус. Американський президент вирішив самоізолюватись через хворобу у своєму будинку в Делавері.

Після кількох днів ізоляції та відсутності у публічному просторі в США почали ходити розмови про можливу смерть Байдена. Особливо вони посилились, коли над Капітолієм спустили прапор США, а республіканці почали закликати "показати Байдена". Однак, у Білому домі відкидають такі заяви.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джо Байден делегував частину своїх повноважень щодо питань України.

Також "Коментарі" писали про реакцію світу, коли Байден вирішив відмовитись від участі у президентських виборах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини