Головна Новини Світ США Пригостив колегу чізбургером: як чоловік виграв джекпот на мільйон доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригостив колегу чізбургером: як чоловік виграв джекпот на мільйон доларів

У США чоловік виграв лотерейний джекпот

6 вересня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

Американець з Північної Кароліни через бажання купити чізбургер для колеги виграв лотерейний джекпот у розмірі одного мільйона доларів. Кевін Пул з Франклінвілля сказав чиновникам освітньої лотереї Північної Кароліни, що його шлях до виграшу в мільйон доларів почався з того, що його колега зробив добрий жест. Про це пише видання Upi.

Пригостив колегу чізбургером: як чоловік виграв джекпот на мільйон доларів

Лотерея, фото з відкритих джерел

"Електрик, з яким я працюю, вчора купив мені обід", — сказав Пул, забираючи свій приз в середу. "Я сказав йому: "Так як ти купив мені вчора, я куплю тобі сьогодні ".

Пул відвів іншого чоловіка в бакалію та гриль Дона Лі в Віллоу-Спрінг. В очікуванні їжі Пул купив скретч-квиток Colossal Cash і виграв мільйон доларів.

"У них дійсно хороші чізбургери. Після того, як я закінчив є свій чізбургер і кільця цибулі, я стер скретч-квиток і побачив джекпот", - згадує переможець.

Вдень Пул відправився в Ролі, щоб забрати свій виграш розміром мільйон доларів.

"Я зараз перезбуджений. Я будую дім і хочу купити більше землі. Я хочу побудувати позаду трасу для мотокросу, щоб мої сини могли по ній кататися", - сказав переможець.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що у переможниці викрали лотерейний квиток 500 тисяч євро . Пенсіонерка купила два квитки в тютюновому кіоску. Один виявився порожнім, коли жінка зняла захисний шар, а другий — призовим, але його вкрав власник магазину. Жінка попросила його верифікувати її виграш. Підприємець взяв квиток, і втік з кіоску на своєму моторолері в невідомому напрямку. Розгублена пенсіонерка викликала на місце поліцію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини