Головна Новини Світ США Пристрасті розпалюються: такої заяви від Трампа про Зеленського ніхто не чекав
commentss НОВИНИ Всі новини

Пристрасті розпалюються: такої заяви від Трампа про Зеленського ніхто не чекав

Трамп вважає, що Зеленський хотів би, щоб на виборах у США перемогла Гарріс

сьогодні, 06:52 comments1925
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп, реагуючи на приїзд президента Володимира Зеленського до Нью-Йорка, назвав його "найкращим продавцем в історії". Свою заяву політик пояснив тим, що нібито після кожного візиту до США український лідер повертається "з 60 мільярдами доларів". Як повідомляє портал "Коментарі", про це інформує "Bloomberg".

Пристрасті розпалюються: такої заяви від Трампа про Зеленського ніхто не чекав

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

“Я бачу, що Зеленський тут. Я думаю, що Зеленський — найбільший продавець в історії: щоразу, коли він приїжджає до країни, він їде з 60 мільярдами доларів", — сказав Трамп під час мітингу у понеділок у Пенсільванії.

Екс-президент США заявив, що Зеленський нібито сильно хотів, щоб його опонент-демократ Камала Гарріс перемогла на виборах. Республіканець повторив тезу про те, що він спробує підштовхнути Україну та Росію до переговорного столу, якщо здобуде перемогу на виборах.

"Якщо я виграю ці вибори, перше, що я зроблю, це зателефоную Зеленському та президенту Путіну і скажу: "Ви маєте укласти угоду, це божевілля", — висловився Дональд Трамп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп знову лякає початком Третьої світової війни: що республіканець заявив цього разу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – український лідер Володимир Зеленський вважає, що кандидат у президенти США Дональд Трамп під час передвиборчої кампанії робить політичні заяви, зокрема про війну в Україні. Таким чином, він прокоментував слова екс-президента США про його прагнення завершити війну та запропонований "мирний план", про який розповів кандидат у віце-президенти Джей Ді Венс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини