Головна Новини Світ США Провідне ЗМІ США оцінило шанси Трампа стати президентом в 2024 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Провідне ЗМІ США оцінило шанси Трампа стати президентом в 2024 році

За версією The Washington Post, Трамп ще може стати президентом США

11 листопада 2020, 12:54
Поділіться публікацією:

Президент США Дональд Трамп, який, швидше за все, поступиться своєю посадою Джо Байдену за підсумками президентських перегонів-2020 року, може повернутися на свою посаду через чотири роки. Так вважають аналітики The Washington Post.

Провідне ЗМІ США оцінило шанси Трампа стати президентом в 2024 році

За версією видання, в історії Сполучених Штатів Америки вже були приклади, коли колишній президент повертався на свою посаду. Наприклад, в 1888 році президент США Гровер Клівленд програв своєму суперникові Бенджаміну Харрісону, але через чотири роки повернувся в Білий дім, знову ставши американським президентом.

До того ж політика Трампа подобається багатьом виборцям, про що свідчать дані нинішнього голосування. Як мінімум, 71 млн американців готовий віддати за нього свій голос.

А перед тим, як покинути Білий дім, Трампу потрібно врятувати республіканська більшість у Сенаті. Якщо демократи 5 січня отримають перемогу в другому турі виборів в Сенат в Джорджії, вони візьмуть під свій контроль Палату. Таким чином вони зможуть позбутися від усіх перешкод, і приймати законодавство на свій розсуд. За таких умов демократи також одержать право змінити "судовий спадок Трампа", реорганізувавши суди на свою користь.

Єдиний спосіб для республіканців запобігти такому розвитку подій — це отримати підтримку відданих прихильників Трампа, а єдиний, хто може в цьому допомогти, власне, сам Трамп.

Як раніше повідомляли "Коментарі", юрист Трампа пообіцяв зробити сенсаційну заяву за підсумками нинішніх виборів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини