Головна Новини Світ США Путін має припинити це: які слова диктатора викликали істерику у Білому домі
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін має припинити це: які слова диктатора викликали істерику у Білому домі

У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США

6 вересня 2024, 07:30 comments1071
Поділіться публікацією:

Офіційний Вашингтон наполегливо радить Москві перестати втручатися у президентські вибори у США. Білий дім розкритикував публічні дискусії російського диктатора Володимира Путіна про підтримку Кремлем тих чи інших кандидатів і глузування з цього приводу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву на брифінгу у Вашингтоні зробив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі.

Путін має припинити це: які слова диктатора викликали істерику у Білому домі

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Представник Білого дому у розмові з журналістами відповів за прохання прокоментувати слова глави Кремля про те, що він віддає перевагу віце-президенту Камалі Гарріс на передвиборчих перегонах.

Кірбі у відповідь підкреслив, що Путін "має припинити говорити про наші вибори, і крапка".

"Він не повинен нікому віддавати перевагу так чи інакше. Єдиний народ, який має визначати, хто буде наступним президентом Сполучених Штатів – це американський народ", — сказав він.

Також Кірбі додав, що американська сторона була б "дуже вдячна", якби Путін "А: припинив говорити про наші вибори, і Б: припинив у них втручатися".

Зазначимо, Володимир Путін, який повністю позбавив росіян права вибору, видав кілька компліментарних реплік щодо кандидата на посаду президента США від Демократичної партії Камали Гарріс. Свою заяву господар Кремля зробив під час виступу на "Росконгресі".

Російський диктатор раптом нагадав, що президент Джо Байден, вийшовши з президентських перегонів, попросив усіх своїх виборців підтримати кандидатуру Гарріс. Тому, переконує Путін, він також "підтримає" кандидата від демократів, але "з повагою ставитиметься до вибору американського народу".

"Діючий президент Байден, якого зняли з гонки, рекомендував усім своїм прихильникам підтримати пані Гарріс. Ну, ось ми теж так зробимо — її підтримуватимемо", — заявив Путін з усмішкою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини