Головна Новини Світ США Путін пропонував США заморозити війну в Україні: стали відомі деталі переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін пропонував США заморозити війну в Україні: стали відомі деталі переговорів

Путін пропонував американцям заморозити війну в Україні, однак США відхилили пропозицію

13 лютого 2024, 20:20
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін через арабських посередників пропонував США заморозити війну в Україні, однак переговори зазнали невдачі.

Путін пропонував США заморозити війну в Україні: стали відомі деталі переговорів

Путін звертався до США щодо війни в Україні. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання Reuters з посиланням на російські джерела, які знайомі з подробицями переговорів, США відкинули пропозицію російського диктатора, заявивши, що не можуть ухвалювати подібні рішення без участі України.

За інформацією видання, у 2023 році Путін публічно та приватно через арабських партнерів на Близькому Сході дав зрозуміти США, що готовий розглянути можливість припинення вогню в Україні.

Зазначається, що російський диктатор пропонував заморозити конфлікт на нинішніх лініях та не бажав поступатися жодною з українських територій, які контролює армія РФ.

Одне з джерел видання розповіло, що Вашингтон через посередників повідомив Кремль, що не обговорюватиме можливе замороження війни без участі України, а тому переговори провалилися.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський диктатор Володимир Путін прагне ввійти в історію як Петро Перший, вважає міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський. Глава польського МЗС вважає, що у випадку окупації України російський диктатор змусить українців служити в його армії та брати участь у новій війні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що однією з причин звільнення Валерія Залужного було те, що президент України Володимир Зеленський почав все частіше втручатися у військові питання, що викликало невдоволення у Головнокомандувача ЗСУ. За словами заступника головного редактора BILD Пауля Ронцхаймера, який з початку російського вторгнення регулярно буває в Україні та спілкується з високопосадовцями, з плином війни президент став все більше втручатися в справи військових. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини