Головна Новини Світ США «Q-шаман» визнав себе винним у справі в штурмі Капітолію
commentss НОВИНИ Всі новини

«Q-шаман» визнав себе винним у справі в штурмі Капітолію

Джейкоб Чанслі отримав звинувачення в шести федеральних злочинах у зв'язку зі штурмом Капітолію

3 вересня 2021, 03:40
Поділіться публікацією:

Джейкоб Чанслі, відомий як "Q-шаман", якого звинувачували в участі в штурмі Капітолію 6 січня, збирається визнати свою провину під час судових слухань у п'ятницю, 3 вересня. б це повідомляє американський телеканал CNN. Чанслі отримав звинувачення в шести федеральних злочинах у зв'язку зі штурмом Капітолію. Зокрема, це тяжкі злочини, такі як громадянські протести і протистояння процесуальним діям уряду Конгресу. За якими з обвинувачень Чанслі збирається визнати провину — поки невідомо. Адвокат порушника, Ел Уоткінс, від коментарів відмовився.

«Q-шаман» визнав себе винним у справі в штурмі Капітолію

Капітолій - фото з відкритих джерел

"Шлях, яким пройшов Чанслі з 6 січня, це біль, депресія, одиночний арешт, самоаналіз, визнання проблем з психічним здоров'ям і осмислення необхідності роботи над собою", — повідомив адвокат.

До цього Уоткінс заявляв, що його підзахисного потрібно відпустити додому. Чанслі заарештували ще в січні. Але суддя вирішив, що Чанслі занадто небезпечний, щоб відпускати його.

"Поки він за ґратами, Чанслі продемонстрував, що прагне дистанціюватися від QAnon", — пояснив адвокат обвинуваченого на одному з судових засідань.

Як повідомлялося, сторінка Джейка Чанслі в Facebook (на цей час вона видалена) була заповнена повідомленнями про конспірологічні теорії QAnon, прихильники якої вірять в існування змови педофілів-сатаністів, які проникли у вищі ешелони американського уряду і протистоять президенту Дональда Трампа. В останні місяці Анджелі регулярно відвідував протести прихильників Трампа в Арізоні, звідки він родом.

Нагадаємо, служба безпеки Конгресу Сполучених Штатів попередила сенаторів про запланований штурм Капітолію в день інавгурації обраного президента США Джо Байдена.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини