Головна Новини Світ США Республіканці посилюють тиск на Джонсона через допомогу Україні: ЗМІ з'ясували нову причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Республіканці посилюють тиск на Джонсона через допомогу Україні: ЗМІ з'ясували нову причину

У Республіканській партії вважають, що спікер Палати Джонсон перейшов дозволену межу

14 лютого 2024, 20:10
Поділіться публікацією:

В Сенаті республіканці посилюють тиск на спікера Палати представників Майка Джонсона, який хоче виносити законопроєкт про допомогу Україні на голосування, прикриваючись занепокоєнням через "міграційне" питання у США. Про це пише The Hill.

 Республіканці посилюють тиск на Джонсона через допомогу Україні: ЗМІ з'ясували нову причину

Майк Джонсон (фото з відкритих джерел)

У матеріалі йдеться, що Джонсон раніше зробив "незвичний крок" та розкритикував законопроєкт щодо України, Ізраїлю і Тайваню за кілька хвилин до того, як сенатори провели три вирішальні процедурні голосування, щоб прийняти закон.

Джонсон за 20 хвилин до початку голосування опублікував заяву, де заявив, що сенаторам "слід було повернутися до накресленої межі, щоб включити до неї реальні положення щодо забезпечення безпеки кордонів, які справді допомогли б покласти край тривалій катастрофі".

Автори публікації стверджують, що це був рідкісний приклад, коли лідер республіканців у Палаті представників втручався в дії лідера республіканців у спробах Сенату ухвалити законопроєкт. Тож деякі сенатори-республіканці вважають, що такі дії перейшли межу.

Зокрема, сенатор від республіканців Том Тілліс заявив, що його колеги з Палати представників "зіштовхнуться з політичними наслідками", якщо не зможуть вжити заходів щодо законопроєкту Сенату та дозволять  Путіну переломити хід війни.

До слова, він повторив слова лідера республіканської меншості в Сенаті Мітча Макконнелла про те, що у майбутньому історики будуть судити законодавців, якщо вони дозволять пакету фінансування чекати так довго. Саме тоді Україні доведеться заплатити високу ціну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Politico дізналося, як спікера Джонсона хочуть "загнати у кут"

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини