Головна Новини Світ США Реванш таки неминучий: Трамп знову здобув нову серйозну перемогу у передвиборчих перегонах
commentss НОВИНИ Всі новини

Реванш таки неминучий: Трамп знову здобув нову серйозну перемогу у передвиборчих перегонах

Але Гейлі не збирається поки що виходити з гонки

25 лютого 2024, 20:55
Поділіться публікацією:

В США колишній президент  Дональд Трамп, який знову є кандидатом на цю посаду,  здобув перемогу над головною опоненткою  Нікі Хейлі на республіканських праймеріз. Йому вдалось обійти  суперницю  навіть в її рідному штаті. Це -  Південна Кароліна. Трамп  має 60%, а Хейлі – 40%.

Реванш таки неминучий: Трамп знову здобув нову серйозну перемогу у передвиборчих перегонах

Дональд Трамп (фото з відкритих джерел)

Про це інформує агентство АР, яке зазначило, що Дональд Трамп здобув перемогу на  всіх попередніх праймериз, що відбулись  в Айові, Нью-Гемпширі, Неваді та на Віргінських островах Сполучених Штатів. І нові здобутки   ще більше зміцнили його шанси на третю поспіль номінацію від Республіканської партії.

Американські  журналісти  зазначають, що зараз Хейлі  відчуває щораз  більший тиск щодо її вибуття з перегонів.

"Я не вірю, що Дональд Трамп може перемогти Джо Байдена. Раніше цього тижня я сказала, що незалежно від того, що відбудеться в Південній Кароліні, я продовжуватиму балотуватися. Я людина слова", — повідомила американка.

В публікації наголошують, що зараз реванш між Трампом та президентом Джо Байденом  під час листопадових виборів  постає все більш неминучим після попередньої процедури  голосування в Південній Кароліні.

"Я ніколи не бачив Республіканську партію настільки єдиною, як зараз… Ви можете святкувати близько 15 хвилин, але потім ми маємо повернутися до роботи", – промовив  екс-президент, що  вийшов на сцену для  переможного  виступу за   кілька хвилин після закриття виборчих дільниць.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чи відгукнувся Трамп на запрошення Зеленського приїхати в Україну. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що наразі колишній президент США Дональд Трамп не відреагував на запрошення відвідати Україну, яке публічно озвучив Володимир Зеленський. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

25 лютого 2024, 21:04

Нарешті розум перемагає! Кошерна ера терроризму узурпації і вбивств, може скінчитись. Бо для нас нормальне середовище існування: тотальна обрізана брехня нацистів. І поки Лідор розважає, під час сакральних дат, ворог нові території завойовує. Чомусь подібних прес-конференції немає у США Канаді ЄС інших розумово-розвинутих країнах. Тільки у корумповано-тоталітарних.


Новини